BU çıkan paketler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »КΛSΛТUЯΛ« tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın adminim bu paketlerin çıkması kesinlikle saçmadır şuan 500tlye füllenir duruma geldi vudu topu venezuelle hesaplar artık 150tlye füllücek.Birde benimki okadar para yatıran arkadaşların paraları boşuna gitmiş olucak lütfen iletiniz

2. niye boşa gitsin 1.5 yıl önce toplarını fulledi ve vuruş avantajını kullanarak vudu topu olmayan gemileri sürekli batırdı niye boşa gitsin

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  3. özkantr

özkantr User

arkdasım bu her zaman boyledır. bı urun ılk cıktıgında pahalı olur. sen ılk aldıgın ıcın once sahıp oldun ve onun avantajlarını kullandın. zamanla ucuzlar ve surumden kazanılır.
    telefonlar da ılk cıktıgında ayndır. 1000 lıraya satılan bır telefon zamanla 500 tlye kadar duser.
    sımdı almayın dıyorum cunku zamanla ıncıyle de alma ımkanı cıkacak.

4. Ben 1.5yıl önce füllemedim kardeşim.Birde böle baya ucuza çıkması şaşırtıyor

5. vudu topu inciyle çıkarsa artık 100k vuran toplar çıkmıştır demektir:D

6. Sen git 60 vudu topuna 210 tl ver şimdide 177 tl ye 120 top çıksın olacak şey değil.!!!

7. sende haklısın totalde baya bi para ediyo

8. özkantr

özkantr User

ayrıca venezuela hesaplarıyla ılgılı suanda bır gıs kuralı oldugunu sanmıyorum. bu konuda calısma yapacaklar. ve suan yapılan hesaplar kaar kalacakmıs gıbıme gelıyor

9. O zaman biz kerizmiyiz o kadar para yatır toplara güllelere vs adam senin yatırdığın paranın çeyreğini yatırsın

10. Ya böyle birşey bekleniyorduda böyle bir fiyata açıkcası beklemiyordum ya bayağı bir para yatırarak vudu topu aldım.ÇOK ÇOK ucuz fiyata satışta şuanda şaka gibi

11. kupun kodu ile de verebilirlerdi mesela.)

12. özkantr

özkantr User

onu oynadıgın oyunun yonetıcılerıne soyle. su anda bı suru hesap var oyle hıcbırı kapanmadıgına gore kapanmazda

13. Seafight plus ta 5 tane paket var ve içinde 10 vudu topu var ve her birini 50 tl den aldık diğer paketleri saymıyorum BU GERÇEKTEN ŞAKAMI.?

14. sen gene ucuza almışsın ben 60 vudu topunu 730 liraya almışdım

15. oyuna 5 bin lira harcadım! ve 2bini ve yahut 1500 ü vodo toplarına gitti. şimdiye 1500 e , 900 tane vodo topum olurdu! nerede adalet? enayiyiz haklısınız..zapatayıda aldık event gemısi koydunuz..giderken tamircide öyle..beleşe kod..bari herkese beleşten vodo topu verinde tam olsun(!)

16. Yav Allah aşkına saçmalığa bakarmısın adam senin yatırdığın paranın çeyreği ile fulleyecek topları :D

17. gemim pazara kadar açılırsa 120 topluk pakedi 2 defa çekmeyi düşünüyorum

18. yeni topların çıkması an mesele :d

19. bırak gardaşım ya şimdiyede yeni top çıkarırlar ben bıraktım artık;bonus katlayanlarda banlanmadı yok yok... olmuyor böyle

20. ep ve tp veren vudu topu