Bu bonkörlügün arkasında ne var ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yolcu11 tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yolcu11

yolcu11 User

Seafight'nın bu yaptıkları paketler oyuna teşfik için oldugunu pek düşünmüyorum her zamanki gibi altından başka şeylerin çıkacagından emin sanıyorum kendimi bu kez ne çıkacak merakla beklemekteyim :)

2. -☆Q7☆-

-☆Q7☆- User

Seafight'da adalet yoktur 9 yıllık zaman para ve emek kaybı :)) güzel özetlemişsin kardeşim hile yapıldıgı gerekcesiyle oyuncuları banlıyolar ya asıl hileyi yapan seafight yönetimi oyuncuların seafighti banlaması gerek aslında oynamayarak :)

3. Ben parayla oynamıyorum.Adminimizin dediği gibi zorla alın demiyorlar.Bence almayın onlar zaten bedava verecek:))) Ben alyansların birleşerek adaların tarafsız olmasından yanayım kimse vurmayacak ve inci kaybı azalacak her kez kar edecek ama biz kendimizi yani hep birbirimizi zora sokmak için elimizden geleni yapiyoruz neyse size kolay gelsin...