Bu ban nedir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. http://i.hizliresim.com/JYQLyn.png

Adım Serdar , chatle ilgilenen adminlere yorum da yapılmayacak. Her hangi bir küfür yok saygısızlık yok sadece forumda paylaşsaydınız dedim ve aldığım netice 2 saat ban. Teknik bir sorundur çünkü bu yapılan karşısında ;
    Siz hiçbir kişinin hiçbir eleştirisine değer bilmiyor , bunun neticesinde sert ve katı bir gösterim sergiliyorsunuz...

Neyse banım kalkar ve ben gene oynamaya devam ederim fakat chat adminleriyle ilgili bir anket yapılırsa korkarım sonuçları çok kötü olur neyse saygılarımla...

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

lütfen hatalı sistem banları adlı konunun altına yazınız

3. Bu bir banı şikayet değil lütfen mesajımı doğru okuyun işinize geldiği yöne çekmeyiniz ....

Saygılarımla

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şikayetinizi oraya yazmalısınız beylerbeyi adminimiz tarafından incelenecektir ve gereken yerlere durum bildirilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.