BU ARADA..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yutyutyut tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yutyutyut

yutyutyut User

Seafight ın yetenekli programcılarına da bir mesajım olcak iletilirse çok sevinirim. Alt konularda yazan abilerim , arkadaşlarım sonuna kadar haklı.Onlara ek olarak şunları söyleyeceğim.Bu kadar geliştirilip bu kadar güç seviyesi arttırılan bir oyunda pazarda 7500 inciye 25 kiloluk top görmek gülünç.Tamam anladık herkes para versin istiyorsunuz. Ama emin olun siz 250 amiral topluk paket yapsanız onu da 20 liraya koysanız bu alınır. Sonuca bakalım ,oyuna girenler görür, güzel der çok sayıda alınır.(Zaten top bugundan sonra kimse inci topa para vermez) Ki zaten bunu alsa bile kale alınacak gücü olmaz.Ama şimdi nedir? 750 bin inci 300 lira alınca ne oluyor? Çok işimize yarıyor. :( Artık köklü bi yenilik şart çizgi aşıldı.Oyun koptu gidiyor .Zararın neresinden dönsek kardır.Hatalar hakkında da söyleyecek bi şey yok.Gemileri banlayacak program 2 haftada geliyor.Zaten o iki hafta içinde yeni buglar çıkıyor.Komik di mi ? :).Ben istiyorum ki bu oyunu eğlenerek oynayalım.Zaten seafight ın sevildiğinin en büyük kanıtı beta serverın ana baba günü olması.Herkes ordaki gibi olsun istemem tabi.Bunu kimse istemez.Ama güçlülük seviyesi atıyorum 5 üzerinden değerlendiriyorsa 4.5 dan sonra daha yüksek meblalarda geliştirme yapılır.Şu an ne? 0 sınız istenilen paraya bakın yukarıda yazdım.Hesaplarsanız çok korkunç rakamlar.Yazıma katlanan oyuncu arkadaşlarıma abilerime adminlerime teşekkür ediyorum, inş bu attığımız mesajlar hava kalmaz.

_durabi_ ve ≈İLK[HΛN]≈ bunu beğendi.
  2. dediklerine katılıyorum yalnız biz gemileri bu seviyeye az miktar bir parayla ya da kısa bir zamanda getirmedik. eskiden herşeyi fullemek en az 2 yılımızı alıyordu. o zamanlarda parayla hiçbir şey aldığım söylenemez. en fazla pazar indirimi paketi yada katlayıcı paketi almışımdır. belki de fiyatların böyle olmasının sebebi oyuna zaman harcanıp oyundaki kaynaklardan kendimizi geliştirmemizdir. tabiki fiyatlar düşse herkes alır onlar daha fazla kar eder bence.çoğu paketin fiyatı bana da saçma geliyor.aslında yapılması gereken fiyatlardan ziyade oyuna yeni başlayacak oyuncular için kolaylık yapmak. örneğin full topla başlatmak. tabi full vudu topu falan demiyorum en azından 27.5 luk olabilir.başlangıçta verilecek malzemelerle oyuna çok daha fazla oyuncu katılımı olabilir. yeni başlayanlar için 1-2 şey söyledim ama bizim için de birşeyler söylemek istiyorum. son zamanlardaki yenilikler gerçekten bizi olumsuz etkiledi. şahsen ben oyundan soğudum. barut vs yeniliklerinden sonra açıkların da çıkması canımı sıktı. bir diğer şey de yıllardır en güzel şekilde kutlanan kış festivalinin çok sıkıcı ve boş geçmesi. bundan sonra umarım oyun daha kötüye gitmez. çok ciddi çalışmalar bekliyorum ben birazda oyuncuları oyuna teşvik edecek birşeyler.herkese iyi oyunlar...

Anti-Terör-11_ bunu beğendi.
  3. yutyutyut

yutyutyut User

Cevabınız için teşekkürler kesinle katılıyorum size.Oyuna başlamaya teşvik edilecek uygulamalar olmalı tabi bu arada yüksek seviye oyuncuları da göz ardı etmemek gerek

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

konu başlığını düzenleyerek fikir havuzu kısmına açmanızı öneririm. cevap yazmasakta not alırız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.