Browser

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Playboy, Apr 18, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Playboy

Playboy User

Bigpoint'in vizyonunu bir nebze biliyorum. Fakat her ne kadar browser oyununda ısrar etsede diğer mmo oyunları gibi bilgisayara bir paket yüklesek (bunlar grafik paketleri haritalar vs. olabilir.) , oyunada o yüklediğimiz paketden giriş yapsak. bu hem grafik açısından daha güzel bir görüntü sağlar hemde oyunun kasmasını 0 a indirir.
    Yani bigpointin bu browser sevdasından vazgeçmesi, yüklemeli oyunu geçmesi lazım.
    Yada kendisi kasmaları 0 a çekmek için kendisi bir browser geliştirmesi lazım.

2. Playboy

Playboy User

ayrıca bu fikir ve düşüncelerin Almanya'ya bildirip bildirilmediğini öğrenebilirmiyim. Yoksa forum moderator ve adminleri kendi kafasına göre mi seçiyor bildirilcek konuları ?

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bizden rapor istenildiği zaman farklı istekleri toplayıp yollarız. yeniliklere hep birlikte katkı sağlamış oluruz

4. Playboy

Playboy User

peki önerim konusunda ne düşünüyorsunuz. Olabiliritesi nedir?

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

oyun kurucu ben değilim ben sadece görevliyim. bu şekilde de güzel olduğunu düşünenlerdenim. her oyunda bilgisayar muhakkak kasıyor.

6. mmo oyunlarının birkaç tanesini oynadım ve aktif oyuncu sayıları seafigtinkinin 10 katı neredeyse ama 0 kasma. ben arkadaşın önerisine katılıyorum.