BP Kasma Sorunu ve Zayıf Oyuncuların Gelişememesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Selen1453 tarafından 24 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selen1453

Selen1453 User

Sevgili arkadaşlar,

Sezonun başlaması birlikte ortaya çıkan PVP görevleri ve sık sık aktif edilen Yağmacı Avı tarzı etkinlikler büyük gemilerin BP kasma sorununu ve oyunculara hasar verme sorununu ortaya çıkarmıştır. Bizim gibi gelişmekte olan gemiler BP avına çıkmış korsanların bir numaralı hedefi haline gelmiştir. 200k canımla tek vuruşta batan gemim su yüzüne çıkamaz haldedir. Eskiden yine batıyor ancak tamir olup gelişmeye devam edebiliyorduk. Zaten filosuz isen ışık, behemot vs hikaye oluyor. Tentakel kesmeye çalışırken 1milyon canlı 200k vuruşlu adamlar gelip seni batırıyor. Oyunu bırakma aşamasına gelen birçok oyuncu var bu yüzden. Siz paranızla yatırım yapıp koca koca alyanslarda ufak gemileri batırmaya devam ederken, bilmeden Seafight oyununu öldürüyorsunuz. Batmaktan şikayet etmiyorum ancak bu güç farkına belli bir sınır gelmesini savunuyorum. Zor olabilir belki ama 3-4 kere batırılan gemi bir daha bir daha batırılmasa? Veya güç farkı aşırı belirgin olan gemiler yeni başlayanlara veya orta hallilere sıkamasa? Görüşleriniz nelerdir?

Saygılarımla.

Tortuga07 ve NewcastleUnited bunu beğendi.
  2. Tortuga07

Tortuga07 User

global 7 ye gel öyle bir sorun yok :D rahat rahat takılıyoruz biz

Selen1453 bunu beğendi.
  3. Selen1453

Selen1453 User

En baştan nasıl başlayayım? TR2'deyim ben. %100 emek gemisi, hiç para harcamadım.