botta banlanan gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KARACABEYLİ.(TR) tarafından 20 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın bigpatron yetkililerden size gelen bilgiyi bizimle de paylaşırsanız seviniriz.

2. sayın bigpatron yetkililerden size gelen bilgiyi bizimle de paylaşırsanız seviniriz.Bu banlanan gemıler suresı dolunca neden sonsuz ban aldı.

3. -CaNi-58-

-CaNi-58- User

çok büyük haksızlık

rockets39*FRM* bunu beğendi.
  4. ben bikaçtane admin arkadaşımla konuştum
    sorun üzerinde araştırma başlatmışlar :D neden böyle olduğunu bilmiyorlar:) hata oldugu kesin ADMIN KONTROL PANELIN de bile gözükmüyor... açıklama yaparlar belki bugun :)

rockets39*FRM* ve KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  5. Arkadaşlar bende sonsuz bana dönenlerdenim. Yekili bir kişiyle konuştum. Onlar da neden sınırsıza döndüğünü bilmiyorlar. Hata mı yoksa tamamen mi sınırsıza çevirildi onların da bir bilgisi yok. Gelecek olan bilgileri bekliyorlar onlarda

rockets39*FRM* ve KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  6. Bu cok sacma beklıyorum 16.55 ı saat bı geldı saat bı gırdım sonsuz ban ya bızım su oyuna yatırılanlar ne olcak seafıght bız magdur oluyoruz ya koca seafıght bı kac gemının banımı acamadı bunda bı cıkar olsa gerek

KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bilgi gelirse açıklaması yapılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.