botta banlanan gemiler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by KARACABEYLİ.(TR), Mar 20, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. botta banlanan gemıler süresiz olarak banlanmış ????????

2. S-S-S2

S-S-S2 User

aynen 3 ay süreden sonra acıldıgı an sınırsız banlandı

3. hangi server sen

4. aynı sorun şuan global 1de var... bugun açılması gereken 10 15 tane gemimiz vardı alyansımızdan. fakat hepsi sınırsız banlandı. bu nasıl bir sistemdir.

5. S-S-S2

S-S-S2 User

karacabeyli tr2 benimki

6. Adminler cevap bekliyoruz ??

7. ÃŁMIŁÃ

ÃŁMIŁÃ User

resmen artık oyunu oynamayın deniyo sanırım 3 ay sonrasında sonsuza çevrilmesinin başka açıklaması yoktur

8. Kapgan

Kapgan User

Bencede 3 ay bekledik tam gemiye giricez saniyesini bekledim girdim süresiz yazıyor

9. Hangi server ?

10. Kapgan

Kapgan User

supporttan mesaj geldi bana gerçektenmi sınırsız kapatıldı yoksa bir hata yüzündenmi öyle oldu bilinmiyormuş bu arada tr2

11. .aşkooo.

.aşkooo. User

sayın adminler cevap bekliyoruz bu haksız banlar için

12. .aşkooo.

.aşkooo. User

Hesap bottan kapatılmış ve taramalarda tekrardan süresiz duruma getirilmiştir. Süresiz kapatılan hesaplar açılmayacaktır. İlerleyen günlerde hesap hakkında tekrardan mail atın. Bilgi gelirse sizlere ileteceğiz.

Saygılarımla,

Demircioglu

13. madem sınırsız atılcaktı neden 3 ay denıp hala oyun oynamak ıcın bızı beklettınız neden bu oyuna para yatırttınız bızı bılgılendırın bızde ona gore yolumuzu cızelım

14. ÃŁMIŁÃ

ÃŁMIŁÃ User

ne demişler tam olarak

15. .aşkooo.

.aşkooo. User

alın size cevap bunu yazıyolar sonrada sınırsız ban dıyolar yok böyle bişeyy

16. Kapgan

Kapgan User

Selam ,

[17:00:06] Bigpatron Seafight TR Team ..: Bu konuda henüz bizlerede bir bilgi ulaşmış değil. Hatamı oldu yoksa gerçekten süresizmi kapalı kalacaklar bilemiyourz bu nedenle size tam birşey dememiz malesef hatalı olur. Bu nedenle gelecek bilgili beklemelisiniz olayın akibetini tam doğru olarak öğrenmek için

Saygılarımla,

Caglayan

17. .aşkooo.

.aşkooo. User

.......єƒє......., post: 109754, member: 11914"]madem sınırsız atılcaktı neden 3 ay denıp hala oyun oynamak ıcın bızı beklettınız neden bu oyuna para yatırttınız bızı bılgılendırın bızde ona gore yolumuzu cızelım
    sana dokunmaz şakir amca

18. ÃŁMIŁÃ

ÃŁMIŁÃ User

dedim ya sanırım oyuncu sayıları fazla gelmiş artık oynamayın diyolar işte apaçık ortada

Thread Status:
Not open for further replies.