Destek BOTLARIN TAMAMEN KALKMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 10 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Botların tamamen kaldırılması konusunda ne düşünüyorsunuz ?

1. Katılıyorum, sonuna kadar destekliyorum.

65,5%
  2. Katılmıyorum.

32,7%
  3. Kararsızım

1,8%
  1. edit: mesaj düzenlendi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ağustos 2016
  2. mamı_55

mamı_55 User

Birader senin için tekrar yazayım noktalama işareti ekleyim daha da anlamazsan birisi anladığın dilden anlatsın

Bu ankete, katılmıyorum oyu verenler de banlanmali bence :D

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  3. bakın ben bu oyunda botların kaldırılacağına inanmıyorum neden derseniz çünkü bu oyunda belli başlı oyunculara ayrıcalık tanınıyor bence 1 lvl bir gemi 5 gün den kısa zamanda 50 milyon elit puanı nasıl kasar ben bunu forumda söyledim mesea bu gibi daha çok örnekler var ilk başta alman serverlerindeki botları temizlerlerse diğerlerini temizlemek çok kısa zaman alır bence ben ışık haritasındaki bot gemilerinin bile resmini çektim banlanacağını bilsem burdan paylaşırım ama ban verilmez burda bot satanında oyun kurucusunuda çıkarı var burda bot kullanan bir oyuncu ayda 100 lü bokor paketi alırsa kurucular bunları kaybetmeyi gze almaz bence bu düzen böyle gelmiş böyle gider kimse kimse kandırmasın burda bot gemilerini kapatıyoruz diye

mamı_55 bunu beğendi.