Destek BOTLARIN TAMAMEN KALKMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 10 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Botların tamamen kaldırılması konusunda ne düşünüyorsunuz ?

1. Katılıyorum, sonuna kadar destekliyorum.

65,5%
  2. Katılmıyorum.

32,7%
  3. Kararsızım

1,8%
  1. Bildiğiniz üzere ''Yeni Aruba Kazanı'' sistemi oyuna eklendi. Mojolardan çıkan ödüller hepimizin hoşuna gitti ve inşallah oranlarıyla oynamazlar.

Asıl konuya gelecek olursam bizim 1 yılda yaptığımız şeyleri bot kullanan kişilerin birkaç ayda kasması gerçekten sinir bozucu bir şey... Oyun görevlilerinin botları tamamen ortadan kaldırması için el birliği vermesi lazım.

2. Katılıyorum gerçekten el atılması gereken bir konu botlar olmazsa oyunun zevki daha iyi çıkar

Oğuzhan[T•R] ve asuman_bjk bunu beğendi.
  3. bencede katılıyorum size ben 6 yıldır oynuyom bu 7 yıl olacak adamlar ful artı ful yapıyolar bot sistemiyle ben halen 7500 nasıl vuracam diye uhraşıyom barutsuz bi bakıyom başkaları yeni acılmış carları benden fazla vuruyo buna ne canlı para yeter nede emek verilip yapılması 6 ayda nasıl ful artı ful olunuyo yapmayın yazık günak emek verilenlere yazık oluyo lütfen buna bi çare bulunsun oyunun sonu hiç iyi acıccı deil

4. aynenkatılıyorum sizlere herzaman tam destek

5. hile demek herşeyin cöküşü demek buna bi care bulunurmu bilemem ama destek benden gerisi yönetime kalmış bişey taktir onların

6. asuman_bjk

asuman_bjk User

bende katılıyoruz sizlere inşallah gereken yapılır

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  7. Bot kullananlar belli oluyor oylardan :)

8. bot kalksın a hayır oyu vermek....

*_*ИİL●APO*_* ve ...İLHAN... bunu beğendi.
  9. Botlar kalksa gerçekten temiz oyun

*_*ИİL●APO*_* ve ...İLHAN... bunu beğendi.
  10. nerdeyse evet ve hayır eşit.. botçular a bakın hahahhaha:D

11. Kendilerinin kasmadıkları şeylerin ellerinden gitmelerine neden korkuyorlar bilmiyorum ki bir açık çıksa biz yapmaya korkarız bütün emeğimiz gidecek diye adamlardaki rahatlığa bak ama

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  12. m.h.p.46

m.h.p.46 User

ya arkadaşlar herşeyi yenileyip uygulayan seafight bunumu yapamıyor sizce botları benim fikrim kaldırmak istemiyorlar ne çıkarları var bilmem ama sanırım varki sessiz kalıyorlar oyun güzel ama haksızlık derseniz diz boyu buda SEAFİGHTin kanunu galiba haksızlıga prim vermek

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. -KadirAk-

-KadirAk- User

bence bizim bir yılda yaptığımız şeyleri artık 4 5 ayda yapmamızı sağlasnlar gittikçe zorlasıyor hersey

14. yetenekler ayrı slotlar ayrı yuvalar ayrı toplar krıstelleştirme ayrı bi dert ya petler vesayre hepsini bi arada toplayıp millete tek bi güzargah gösterip tek bir yetenek olarak sunsalar bence daha iyi bir görüntü olur ve oyuncular daha konsentra olur misal slotta barut var yetenektede barut var slot acıcahınıza yetenekteki barut isbet vesayri şeyleri hepsini bi araya toplayıp barut 7 diyse misal 8.9.10. vesayre yapılsa bence daha iyi olur heryerde bişey var yapmaya çılışıyoz malesef olmuyo aaa burdayım namus şeref üzerine yeminde ederim 7.yıl oldu 8 yıla giricem bu oyunda bot veya herhangi bi şey kullanmışlığım varsa er meydanı burda varsın kapatsınlar ama emekler yeniyo hak yeniyo bot kullananlara bişey diyemem eden bulur ama seafight yönetiminden bi ricam biraz bu yenetenek olayında veya diher konularda yardımcı olmasını diliyorum saygılar

**hiçran~yarası** bunu beğendi.
  15. mamı_55

mamı_55 User

Bu ankete katılmıyorum oyu verenleri de banlayın bence :D

16. hattiz emek kim sen kimsin alışmışın haram yemeye kimlerin hakkını yediysen elbet hesabını vereceksin

17. adamda oyun zihniyeti yokki alışmışlar haram yemeye milletin hakkını yemeye senin gibiler yok olsun mami__55

18. mamı_55

mamı_55 User

pardon da yanlış anladın herhalde. destek vermiyorum ben. katılmayanlara dedim.

19. bu senin yazdıhın yazı Bu ankete katılmıyorum oyu verenleri de banlayın bence :D

20. az ehri ol dürüs takın dostum