Botları %70 oranında engelleme Seafight.exe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≥ڶäčĶŝPãŘЯФЩ≤ tarafından 8 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi geceler arkadaslar oyunu npc lerin hareket etmesi , su para bugunun cıkmasından dolayı bırakmıstım aralık bırakıp tekrar dönüyorum bazı seyler değişmiş sanırım +10 bin bot kullanıcısı engellenmis fakat bence oyunun exe sürümü gelmeli yani bu sadece windows için olmamalı mac ve linux içinde olmalı diğer yandan sistemin faydalarına gelirsek

Tarayıcıda karsılasılan hatalar en az indirebilir bildiginiz üzere seafight en cok chrome tarayıcısında hata veriyor exe ile giris ortak platform olursa yani web browser üstünden oyuna basla butonuna tıklayınca exe inerse ve exe üzerinden 2 adet 1 isi ana sayfa vs diğeri oyun için olursa flash player çökmesi vs hataların en aza ineceğini diğer yandan botlar konunusa gelirse programların üzerine backdoor yani arka kapı nedir bu trojan keylogger gibi kötü niyetli yazılımlar bunları kullanır arkaplanda calısır bunlar biz bunu iyi niyetli kullanabiliriz seafight yazılımcıları şayet olursa artık hangi dili kullanırlar bilmiyorum ama arka plana belli baslı kodlar .dll ler vs eklenerek botlar kapatılabilir

Örneğin:Title Kontrolu
    Title baslık demek oldugunu cogumuz biliriz yani yapılan botların hepsinin bir titlesi vardır bunları tek tek yazmak evet zaman alır fakat yani bu kadar yatırım yapılmıs bir oyun için cok görülmesin title kontrolunun acığı programlar debugger ile title değiştirebilir fakat biz türkler cogu şeyi hazır alırız indir kur aldığımız için %90 ı kadar engellenebilir ve sunuda unutumamak lazım

Hic bir sistemin güvenliği %100 değildir arkadaslar bunu unutmayın %0.0000001 bile olsa ihtimal vardır

Her türlü görüse acığım öneri ve elestirilerinizi konu altına yazabilirsiniz

••ǾMĔ®¤58••1 bunu beğendi.