Botlara Yeter Artık

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by кαρтαη~уσѕuη~ツ, Jan 21, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tr1 Birinci haritadan Başlayıp 19.haritaya kadar Bota bağlanmış güçlü gemiler var doğrudüzgün oyun oynayamıyoruz bu kişiler neden yasaklanmıyor, otomatik bot yakalamada işe yaramıyor buna artık hızlı bir şekilde çözüm bulunmalı oyun yöneticileri haritalara girip baksınlar etkinlik npn c leri bota bağlanmış gemiler sayesinde kesiliyor. . adamları batırmaktan oyun oynayamıyorum bottalar karşılık bile veremiyor verse zaten beni batırır :) bu sorunu çözün iyi çalışmalar

2. 22BOSS22

22BOSS22 User

Bot yakalama siztemi hikaye kör olsa koklayarak bulur onları banlar çok bariz her kezde biliyor bunu adminler izin veriyor bu kadar basit eski seafight yok artık adamda 50m inci var 150m havai var aklı sığacak rakamlar değil çare bulunması lazım ama sen ben karşıyız yarısından çoğu kullanıyor bunlar razı admin razı boşa çene dökmeyek :)

3. Selam,

Konu ile alakalı merkez ekibimiz ilgileniyor. Buradan yapacak birşey maalesef yok. Kaldı ki bizler bu konuları rapor ediyoruz.

Selam,

O kadar kolay diyorsunuz yani. Hiçbirşey sizin baktığınız pencereden görüldüğü gibi değil maalesef. Adminler izin veriyor da ne demek. Siz yetkililer ne ile suçladığınızın farkında mısınız ? Cümleleri seçerek kullanmanızda fayda var.

Saygılarımla.

Last edited by moderator: Jan 22, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.