Botlar.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mataramasuk0 tarafından 31 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kışkırtma derken ne demişim ? gülü seven dikenine katlanır. ben 2 malzeme kasacam diye ellerim nasır tuttu. adam botta malzemeyi kasacak tp si silincek. sıralamaya oynasa ne olur ki sıralama mı önemli malzeme mi önemli? malzeme olmadan hiç birşey yapamazsın. adamlar tatile çıktı oyuna gelince tekrar bota atıp kaldığı yerden devam edecek silinen tpleri 2 günde kasacak tekrar sıralamaya gelecek, mevzu malzemelerin silinmesi, mesela adam atlantiste kaleleri yetenekleri fulledi 1 haftada full oldu biz 1 senede full olacağız. şimdi burda hak, hukuk, adalet nerede? malzemeyi silerseniz bot sorununa güzel bir çözüm bulmuş olursunuz. saygılarımla..

2. -LegenD-

-LegenD- User

Ben zaten destek verdim. Fakat oh olsun vs gibi kelimelere forum kuralları çerçevesinde izin veremem. Konuyu kapatıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.