Botlar

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by ●KσLcHaκ√M¤Ķ●, Apr 11, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merkez artık şu botlara bir çare bulsun ne etkinlik nede günlük görev yapabiliyoruz haritada boş boş geziyoruz 45 dakikadır daha 1 npc bulamadım , aslana girsem aynı , dışarı çıksam aynı , drakire gitsem aynı bu online oyunmu , bot oyunumu belli değil 50.000 gemide banlansa banlansın artık bizde rahat rahat oynayalım şu oyunu madem oynamayacaksın niye bota koyuyosun ozaman hiç oynamayın kardeşim manyakmı ne bunlarda abartısız aylarca yıllarca botta olan gemiler var daha 1 kez online görmedim hiçbirini gerekirse ıd ıd atarım hepsinide . Biz şurda emeğimizle hakkımızla bir oyun oynayalım diyoruz 1-2 birşey kasıcaz diye adam 24 saat botta ohh kebab valla

2. Botlar hakkında defalarca yazdıldı ve defalarca aynı cevabı verdim, Ne yazık ki sizede üşenmeden aynı cevabı vereceğim. Botlar merkez ekibimiz tarafından takip ediliyor ve bot tarama sistemi tarafından banlanıyor. Bizler zaten manuel müdahale edemiyoruz. ID atmanız birşeyi değiştirmez. Çok istiyorsanız Supporta gönderin. Ama dediğim gibi birşey değişmez.

Thread Status:
Not open for further replies.