Botlar

Discussion in 'Genel Sorular' started by çanakkale1907, Apr 11, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ben;
    Merhaba botların önüne geçilebilecek bir güvenlik doğrulaması sistemi yapılamaz mı?
    Her iki saatte ekranda fazla yer kaplamayacak şekilde belirir ise güzel olabilir.
    Dört defa yanlış doğrulama yapan kişi sistem tarafından banlanabilir.
    Bu biraz ağır görülüyor ise sistem şöyle olabilir;
    Her iki saatte ekranda fazla yer kaplamayacak şekilde belirir.
    Yanlış doğrulama yapılır ise şüpheli veri tabanına eklenir ve bu şüpheli son bir kaç günde de yanlış doğrulama yaparsa hesabı kapatılabilir.
    Sağlam bir güvenlik doğrulamasını geçebilmek için bir yapay zeka geliştirmeleri gerekir bu da epey zaman alır belki de kimse bununla uğraşmak istemez.
    Botların önüne geçilmiş olur ve o zaman herkes mutlu olur.​
    Admin;
    Merkez ekibimizin bot tarama sistemi var.

Saygılar.
    Ben;
    13/1 Haritasında NPC kesemediğim için sinir krizi geçirip oyundan çıkış alırım(bir saat sonra yine gireceğim) bu böyle böyle devam edecek ama neden botlar kazanıyor bu npc kesme yarışını(yarış diyorum artık yarış oldu npc keserken roket mayın ne varsa atıyorum botlar gelmeden bir an önce keseyim diye) ?
    ben bir oyuncu olarak botlardan daha mı değersizim? neden bu durumu yetkililer önemsemiyor? artık yeter!
    Sayın forum adminleri sizi suçlamıyorum üst yetkililer kim ise ya dikkate alsınlar ya da bizleri takmadıklarını açık açık söylesinler artık yeter! artık yeter! artık yeter!

2. Bakın bizler iletiyoruz ama merkez ekibin bu konu üzerindeki kesin tavırı,botlara manuel müdahale edilmemesi yönünde. Bizler daha önce bu şikayetlerinizi ilettik. Ben bu mekanizmanın iletim kanalıyım. Elimden başka birşey gelmez.

çanakkale1907 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.