Botlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve çanakkale1907 tarafından 10 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba botların önüne geçilebilecek bir güvenlik doğrulaması sistemi yapılamaz mı?
    Her iki saatte ekranda fazla yer kaplamayacak şekilde belirir ise güzel olabilir.
    Dört defa yanlış doğrulama yapan kişi sistem tarafından banlanabilir.
    Bu biraz ağır görülüyor ise sistem şöyle olabilir;
    Her iki saatte ekranda fazla yer kaplamayacak şekilde belirir.
    Yanlış doğrulama yapılır ise şüpheli veri tabanına eklenir ve bu şüpheli son bir kaç günde de yanlış doğrulama yaparsa hesabı kapatılabilir.
    Sağlam bir güvenlik doğrulamasını geçebilmek için bir yapay zeka geliştirmeleri gerekir bu da epey zaman alır belki de kimse bununla uğraşmak istemez.
    Botların önüne geçilmiş olur ve o zaman herkes mutlu olur.

mertt80 bunu beğendi.
  2. sistem kodlarını ele geçiren bir bot kodu yazan kişilerden bahsediyoruz sence bununda bir formülünü bulamazlar mı?

3. Bilgisayarlar programlandıkları gibi çalışırlar onlar formül bulursa buna karşı formülde bulunabilir.
    Her ne olursa olsun ben ya da sen hakkımızın yenilmesini istemeyiz öyle değil mi?
    Bence biraz mücadele edilmeli ve bu mücadele biraz daha kuvvetlenmeli bu yalnızca bir fikir ve öneridir nihayet irade Seafight ekibine aittir.

yusuf52012 bunu beğendi.
  4. semih1650

semih1650 User

eskiden bot kullanan kisileri süresiz olarak banladılar sonra geri açtılar o banlar açılmasaydı keşke bir daha da böyle bir şey yapamazlardı ama o zamanda seafightın oyuncusu kalmaz oyunun çoğu bot kullanıyor. Haritalarda geziniyorum 13-1 14-1 15-1 haritalarındaki drakir kesen botlara çıldırıyorum gemim güçsüz drakiri tam kesiyorum adam bota koymus botu son atışımı alıyor ben zarar ediyorum @çanakkale1907 2 saatte doğrulama demissin evet ama o doğrulamayı yanlışıkla doğru yapamıyanarda olucaktır haksız yere ban yiyende olucaktır. botu nerden yapıyorlarsa ana sayfalarını kaldırmaları lazım bence bot kullananlarada 1 hafta ban atıp botların banlı olduğu süre zamanında çok güzel bi etkinlik yapıcaklar botlar kasamıyacak o etkinlikten bir dahada yapamazlar eğer bir daha yaparlarsa bu ban 1 aya çıkacak öyle artıcak

yusuf52012 bunu beğendi.
  5. Belirttiğim gibi olduğunda doğrulayamayan arkadaş ya kördür(bu bir mecaz görme engelli insanlar bu konunun çokca dışında) ya da bottur kör adam oyun oynayamaz o halde bottur bir hata 4, 5 defa kısa süre içerisinde yapılmaz.

6. Merkez ekibimizin bot tarama sistemi var.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.