Botlar ve Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve saltı tarafından 22 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Söylenen Öneri İşinize Yaradımı ?

1. Evet

25,0%
  2. Hayır

75,0%
  1. saltı

saltı User

Bot kullanan oyunculari engellemek icin kasıldığı haritada 1saat gibi belirli bir sureyi gecen herhangi bir geminin,pesini birakmayan fazla vuran bir npc gonderilebilir.Bu sekilde botlar belki bir nebze de olsa engellenebilir.

2. Kısmen mantıksız bi fikir bence çünkü tılsımlarda saatlerce durduğumuz oluyor.

3. mantıksız

4. Öncelıkle tüm TR admınlerine ve cm lerine allah sabır versın,deniz hanımdan ricamız lütfen oyunun donması ve bokor kupası nın açıklanmaması hakkında seafight oyuncularını güzel birşekilde bilgilendırmesı,deniz hanım bire bir ilgilenirse seviniriz,tşk.

5. Artemis

Artemis Community Team Team Seafight

Merhaba,

Oyun donma sorunu ile ilgili olarak bunu her defasında anında raporladığımızı bilmenizi isterim. Donma ya da kasma yaşanmaya başladığı ilk andan 30 dk öncesine kadar SMS atarak ve de mail atarak gerekli kişileri bilgilendirdik.
    Bu sorun her ne zaman yaşanıyor olursa olsun, bu konuda ki raporlama şeklimiz hem sms gönderimi hem de mail gönderimidir bu konuda gönlünüz rahat olsun.

Bokor konusuna gelince maalesef bizim de kesin ve net bir bilgimiz olmamakla birlikte Geçtiğimiz Perşembe gününden itibaren resmi tatilleri olduğundan şu anda kesin bir yanıt veremiyorum. Ancak yarın Ekiptekiler tekrar iş başı yapacaklar. Bu konudaki kesin cevabı alıp size bizzat buradan tekrar cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Şimdilik hepinize iyi akşamlar diliyorum :)

6. Tşk deniz hanım sizin samımıyetınıze güveniyoruz (*kasırga-*dh) saygılarımla :) gist2019 sabırla beklıyoruz bu arada :D

Artemis ve -***YENİLMEZ***- bunu beğendi.
  7. Artemis

Artemis Community Team Team Seafight

Merhaba Tekrar,

Ekibimiz Bokor ile ilgili bir hata oluştuğunu ve bu hatayı çözümeye çalıştıklarını bu nedenle henüz ödüllerin gönderilemediğini belirtiyorlar. Hatanın ne zaman çözümleneceğine dair kesin bir tarih veremediklerinden sizlerden özür diliyorlar.
    Ancak hata düzeltilir düzeltilmez ödülün hesaba aktarılacağını da belirttiler.

Hepinize iyi günler diliyorum

kobra_35bay bunu beğendi.

8. Bokor sorunu ne alemdedir acaba ? Bu gece açıklanması muhtemel mi? Ya da hala herhangi bir tarih verilememekte mi ? Sağolun Kolay gelsin.

9. sayın forum yetkilileri bu konuda yazılan yazıları takip ediyorum benim sorum şu olacak bokor ödülündeki sorun bütün oyun serverlerinde yaşanıyormu yoksa sadece bazı serverler demi

10. Bildiğim kadarıyla tüm serverlarda var bu sıkıntı bokor çekiliş sistemi bozuldu oyun genelinde diye biliyorum.

11. Tasarımı alamadım bu ay :D

12. bu botlar her yerde fıldır fıldır geziyo onlar yüzünden kimse gemisini doğru düzgün kasamıyo bu haksızlığı gidermek ve caydırıcı olması için bana göre bot kullananlar ban yerine kale ve yetenekleri sıfırlansın bu en iyi caydırma yöntemi olur banlamak yerine böyle bir yöntem olabilir fakat oyuncu ayırt etmeden haksızlık yapılmadan tüm bot kullananların hepsine böyle bir ceza getirilebilir ??? dikkate alınıp iletilmesini istiyorum kim yetkiliyse...

13. Futbolda bile sıkıntılı takımları lige eksi puanla başlatıyorlar.
    Bot konusunda çözüme yönelik verilen en iyi fikir bence, destekliyorum.

C*KAFKASTÜRK bunu beğendi.
  14. bot veya hile kullananlara ceza ban değil mi sınırsız ban atılsın 1 ay içinde bot kullanan kimse kalmaz

15. Özgürlük gününde olacak yama değildi,Oyuna giriş yapamıyoruz,saat 3 den beri.
    Bunun telafisi olmalı özgürlük günü uzatılabilir,yada herkesin hesabına teselli amacı ile hediye yollanabilir.
    Bu fikrimi bir gözden geçirmenizi isterim.
    Saygılarımla,İyi oyunlar,İyi forumlar.

16. Yıldönümü etkinliğinde verilmesi gereken telafi kodunu bari şimdi verseler... 3 saattir bekliyorum masa başında ha açıldı ha açılacak diye. Bugünü oyuna ayırmıştım oysaki

Swarps bunu beğendi.
  17. Selam,

Düşünceleriniz bizim için değerlidir. Konuyu uygun bölüme taşıyorum ve üstlerime bildiriyorum.

Saygılarımla.

18. iyi oyunlar dicem diyemiyorum her neyse oyunda yaşanan sorunlar ve aksaklıklar yüzünden mağdur olduk bunun telafisi olarak bana göre 5er tane balyoz tahrip alev içeren kod verilmesi lazım herkese bunu gereken yerlere bir öneri olarak iletirseniz memnun oluruz...

19. Selam,

Şuan için böyle bir durum söz konusu değildir. Fakat böyle bir durum söz konusu olursa forumda duyurulusu yapılır.

Saygılarımla.

20. Merhaba Arkdaşlar,
    Bir çoğunuzun bilmediği ve önemsemediği bir konuya açıklık getirmek istiyorum,
    Seçenekler → Grafik → Gösterge Ayrıntıları ↓ Azami FPS bölümündeki kaydırağı,
    Sağa Doğru Çevirdiğimizde oyun içerisinde çok iyi bir artış sağlayacaktır.
    Sizde Deneyin ve sonuçları bizimle paylaşın.
    Örnek Olarak 2 Tane Resim Atıyorum FPS Ölçer herşeyi gösteriyor.

1.Resim Azami FPS Kaydırağı En Solda ve Sol Üste FPS 24 ü Gösteriyor,

2.Resim Azami FPS Kaydırağı En Sağda ve Sol Üste FPS 50 yi Gösteriyor, (Oyun Çok Daha Hızlı Oldu)