Botlar nasıl belirleniyor?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 18 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

https://www.hizliresim.com/e39qb01

Bugün itibariyle botla ilgili debuff vermiş bana oyun. Neye göre bakıyorlar buna. Bot diye bi kullanım olmadan ceza verdi. Bir bot kullanan düşünün ki sezon bitti bitecek daha ödüllerde 6. kademede. 14 yıllık hesap ama savaş puanı sadece 50.000, tpsi 4.5 milyar. Etkinlik geldi gidiyor daha 1500 ışık yayan ruh bile toplayamamış. Etkinlik tasarımlarının hiçbirini toplayamamış. Etkinlikle ilgili hiç bir sıralama değeri olmayan yani hiç bir ödüle muhattap olamayan bir sıralamada. Bir kere bile bunun altını çiziyorum bir kere bile -10 debuff ı yemeden 8 saat oyun açılmadığı için her gün +10 buffı aldım. Varımla yoğumla sadece level almaya çalıştım. Ve bugün gemiyi afk bıraktıktan sonra debuff aldım. Ne saçma bir tespit sistemi var bu oyunun. Hesabın tekrar incelenmesi için kime başvurmalıyım. @-LegenD-

2. Scocco16

Scocco16 User

KATILIYORUM BUNA BENİMDE AYNI ŞEKİL
    Sayın admin gene bi debuf gene debuf benim hesabım incelensin istediği kadar 2 çı debuftan sonra gemi bota atılmadı botla giriş yapılmadı botla ilgili hiç bir şey olmadı gerekirse girin hesabımı inceleyin girin ne yapıyorsanız yapın sebepsiz yere bota atılmadığı taktirde ben debuf yemem sizce mantıklımı bu konuya bir çözüm bulun
    GEMİ İD: 1185
    GEMİ NİCK : кα¢̧мα.X.ѕ̧єкєя.X.νєяє¢єм
    İstediğiniz gibi inceleyin gemimi

3. Sen nickten yemiş olabilirsin

CORUS bunu beğendi.
  4. Scocco16

Scocco16 User

Nickle ne alakası var kardeşim herkes istediği nicki yapabilir gir oyuna bak 1 milyon nick var

5. -LegenD-

-LegenD- User

Neye göre yapıldı bilmiyorum . Yani bize bu sistem hakkında bilgi vermezler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.