Botlar ile ilgili

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ≈ŞДNS≈MΣLΣĞİM≈C¤, Jan 4, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Öncelikle merhabalar
    Oyunu oynayan herkes çevresinde ki botta gemileri fark ediyordur. MegaTr serverinde oynuyorum ve çok fazla botta gemi var. Şahsi olarak ben bota koymuyorum bunun sebebi tl toplarımın full olması tl güllerimin fazla olması ve sıralama gemisi olması şahsen gemim bu durumda olmasa düşünmeden bot kullanırdım şuan ki etapta oyunda silkelesem 10bin tl düşecek gemiyi riste atmıyorum. Kasılacak şeyler mojo inci altın ve sandık ürünlerinden ibaret. Yani 1 gemine kadar bota koyarsa koysun 1 tane bile vudu topu, alev topu veya balyoz topuna sahip olamamaktadır. Tamamen şahsi görüşüm olarak Bigpoint kendi botunu yapmalıdır benim gibi kafa gemiye sahip olanlar kesinlikle o botu satın alacaktır ve kafamız daha rahat olacaktır. Sonuç itibariyle zaten inci çeken yok yaptığım alışveriş top ve gülleden ibaret ki buda yeterince yeterli. Örnek vermek gerekirse son 2 haftada çoğu kafa gemi 120 tl 1. seviye alev ( balyoz 100 tl 50 tale alev / 100 tl 30 ar vudu alev 2. seviye 20 tl 20 şer vudu alev 1. seviye 20 tl 10 ar vudu alev paketlerini aldık totalde bu paketler 350 tl tutmakta bunları düşünmeden aldık ama hala inci almıyoruz çünkü değeri yok havai alıp özele atmak dışında inci çöp

2. MusaSOW

MusaSOW User

o botları sea programcılarının cıkarıp cıkarmadıgı bellı degılkı yanlıs anlasılmasın suclama yok ama bu botların yakanlamaması suphelı bır durum.ayrıca senın dusuncenede katılıyorum lakın benım dusuncem sadece ozel harıta botu olsun etkınlıkte botlardan ne ıncı kasabılıyoruz ne de sandk bulamıyoruz adamlar benden ıyı oynuyor botla :D

3. aynen aynen özel olsun yeterli. İnci sallıyıp özel açıyorum elitle özel vuruyorum ona rağmen botta pırıltı toplayıp oyukla botta harita vuran adamlar benden hızlı ep kasıyor. gemilerinde adam akıllı top yok + top bonusu alsa 30 luk koyuyor ama hep sıralamada

4. atlas42

atlas42 User

Arkadaşlar ben oyuna çok para yatıran oyuncuların bot yüzünden hesaplarını süresiz banlayacaklarını zannetmiyorum. Bari süreli banlasınlar yeter...

5. global avrupa serverlerindeki botları kapatacak güç yok bence oyun yetkilileri içerisinde olsaydı ışıkta cirit atan gemiler tam 1yıldır hala inci kasmaya devam ediyor

6. atlas42

atlas42 User

kimse yağlı kapıyı banlayıp kaçırmak istemez sanırsam

7. heaty

heaty User

seabotu'da seafight el altından çıkardıgını düşünüyorum.yok bot taramaları oluyor yok bilmem ney deniliyor ama bunlar bizleri sakinleştirmek için. yıllardır kullananları tanıyorum tık yok :D Banlanıcaklar demesin hiçbir yetkili çünkü banlanmazlar okadar.

8. atlas42

atlas42 User

işte dediğim gibi başkasının botu olacağına bizim botumuz olsun. taramaya da dahil edilmiyodur tahminim. bari tek şu adanademirspor u banlasınlar herkes adına o da yeter benim için:)

9. Tarama çok saçma bir şey bencede adamlar 1 yıldır botta sen git 2 gün bota koy ban yersin öyle bi şans işte :D

10. şans mı her ay 500-1500 tl yatır sans sana güler o zaman bot konusunda :)

11. ben eskiden oynuyorum bıraktım bir daha başladım ama eskiden gemiye bakmadan banlıyorlardı bi ara ilk 100 den çoğu kişi ban yemişti ama bilmiyorum şimdi nasıl :)

Thread Status:
Not open for further replies.