Botlar İle İlgili Konular Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve X.MezaRKabuL.X tarafından 23 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yetkili benim elimde bir oyuncunun botta olduguna dair video var vede bunu kendisi itiraf ettigine dair resimde bunu sizlere yollasam oyuncunun hesabını kapatabılırmısınız

2. kaddarr

kaddarr User

seni yanıtlmak istemem ama bildiğim kadarıyla kendileri yakalamdıkları sürece oyuncu kendi gemisinden supporta ben botçuyum dese bile ban yemiyor

3. bot algılama sistemi kendi yakalamadığı sürece işlem yapılamıyor malesef.

4. Merhaba @burakaracar

Bot kullanımı ve benzeri konularla ilgili direk support ile iletişime geçiniz. Forum üzerinden kesinlikle müdehale yapamayacağımızı bilmenizi isteriz. Support ile iletişime geçip bilgileri iletebilirsiniz. Gerekenin er yada geç yapılacağından şüpheniz olmasın.

İyi oyunlar

5. ÖNCELİKLE HAYIRLI BAYRAMLAR SAYIN FORUM YONETICILERI 2 YIL ÖNCE BIRCOK SEBEBTEN DOLAYI SURESIZ OLARAK BAN YIYEN HESAPLAR HAKKINDA HER HANGI BIR AF SOZ KONUSU VEYA CEZALARIN HAFIFLETILMESI SAYIN OYUN YONETICILERI TARAFINDAN GÖZDEN GECIRILIYOR MU ? BIZI BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIZ SAYGI VE SEVGILERIMLE ESEN KALIN HOSCAKALIN EFENDIM :)

6. Selâm @TheRebelliousSinan ,

Bu gibi konular kesinlikle söz konusu bile olamaz.

İyi Bayramlar.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bot yada oyun açığı kullanımı nedeni ile süresiz olarak kapatılan hesaplar hesapların açılması mümkün olmadığı gibi tartışmaya dahi açık değildir. Bu nedenle konu kapatılmıştır.

İyi günler.

8. Merhabalar sayın MOD ve oyun Adminlerimiz.. şimdi diyeceksiniz ki hep aynı mevzu hep aynı sorular..yine bot kullanımı hatırlatacağım..çünkü burda emek ve para söz konusu bot kullananların oyuna ne kadar yatırdıkları umrumda değil.Sandığım kadarıyla oyunda istenmeyen durumlarda veya hatalarda ne kadar inci altın item vs. alırsak hatayı düzeltmekle beraber bunu SİSTEMle anlayıp geri alabiliyor harcanan inci geri ödüyor veya ödemiyorsunuz.Aynı SİSTEMle beraber bot kullanan vatandaşları anlayıp neden botla beraber kastıkları inci tp ep yi geri almıyorsunuz? bakın ben başka serverde oynuyorum iş iyice zıvanadan çıkmaya başladı.. oyunda iyi olabilmek adına yüzlerce saatlik emeğimi oyuna yatırıyorum bokor çekiyoruz paket alıyoruz sıralama için tp ep yapıyoruz geçen calipso etkinliğinde 1 milyar tp kasmıştım ısrarla bot kullanmak isteyen kullanıcılar bunu 2 ayda rahatlıkla yapabiliyor altın rütbeye hedef koymuşken şimdi gümüş rütbede zor durabiliyorum.. oyunu daha iyi hale getirebilmek için bence kullanıcıları banlamanız şart değil kastıklarını geri almanız yeter ya da banlayın bişey yapın artık yüzlerce insanın hakkına giriyorsunuz

selim2424 bunu beğendi.
  9. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba @[ηємєѕιѕ]

Bot taramaları devamlı olarak yapılmakta ve sistem bu kişileri yakalamaktadır. Bu da demek oluyor ki bot kullanan kişiler banlanmalar başladığı zaman banlanacaklardır.

İyi oyunlar dilerim.

10. Ya sizler nasıl adminlersiniz göreviniz nedir oyunla ilgi alakanız 0 etkınlıgı atıyosunuz sonra ilgi alakanız 0 şu oyuna bi tarama yapın onca bot kullanan kısı var 10k kısı oynuyosa 7k sı bot ve bundan hiç rahatsız olmuyorsunuz terbiyesizlik yapıyosunuz bot kullanmayan oyuncuların hakkına giriyorsunuz bu sözlerim ilgili adminlere ben 10 yıldır oynuyorrum bu oyunu böyle terbiyesizlik görmedim oyuncu kaybetmemek ıcın herseyı yapyıosunuz ama has oyuncularını kaybedşyosunuz.

11. Menetli

Menetli Guest

Merhaba @Bilinmeyenoyuncu ,

Bizim burada Bot kullanımı hakkında hakkında manüel olarak yapabileceğimiz bişe yok malesef.Teknik ekip otomatik olarak kontrol etmekte.Emin olun bizlerde sizler gibi bu oyunu oynuyoruz ve sizler gibi şikayetciyiz.Ve üstlerimize devamlı bunu bildirmekteyiz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2017
  12. atlas42

atlas42 User

Caydırıcılık olması gerek.

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  13. merhaba sayın forum yetkilisi arkadaşlar gloabal serverinde bu nicklerde gemiler var bunlar nedir acaba

14. Janissary

Janissary Guest

Selam @bibidibabidubu5835,

İlgili gemilerin adil oyun anlayışına aykırı hareket ettiğini düşünüyorsanız, support ekibine şikayet edebilirsiniz, ID ve resimleriyle birlikte.

15. boxybot user nedir sayın janissary ben bu konu hakkında bilgi sahibi değilim

16. Janissary

Janissary Guest

Dediğiniz nick oyuncunun bot kullanıcısı olduğunu belirtiyor, eğer bot kullandığını düşünmekte iseniz, hemen bildirebilirsiniz.

17. şimdi gemideki top sayısı 259 artık nasıl topları daha çok koyabilirim yani ekstra olarak neler vardı

18. sayın janissaray daha önce bu gibi durumlar için supporta çok yazdım ama bir sonuç alamadım mesela global serverinde olan bir gemi okeanos83 nickli gemiyi çok şikayet etmeme rağmen gemi hala oyunda support ne diyor elden ban uygulası yapma şansımız yok sistem yakalaması gerekir dediler.

19. вσя∂σ*

вσя∂σ* Guest

Merhaba,
    Gerekli açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

20. Janissary

Janissary Guest

Fakat burada durum farklı, oyuncu direkt olarak kullanıcı adını bot kullanıcısı olarak değiştirmiş. Bu oyuncuya işlem yapılabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.