Botlar İle İlgili Konular Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve X.MezaRKabuL.X tarafından 23 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim hesabım ve bir çok hesap geçen yıl 1 hafta 1 ay veyatta 3 ay olmak zoruyla ban aldı ve bazı banlar ben gibi sonsuza çevrildi ve açtıramıyoruz fakat şuanda oyuna bakıyorum ki 4 aydır izledigim bot olan hesaplar mevcut vede bir işlem yapılmıyor sizin bu bot algılama sisteminiz mi yalan oldu yoksa adamlar mı yalanı kandırıyo yada sisteminizmi yakalamıyo?
    Adalet yerine gelmeli ya bu kapanan hesaplarda açılmalı yada bot kullananlarda sonsuz ban almalı ki kural ihlali olmadan oyun sürüp gitmeli.
    Bigpatron bunada verecek cevabın var mı?

2. 7 yıllık botlar var :) ama ne yazık ki sistem onları tesbit edemiyor

3. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Bot banları sistem tarafından otomatik ve ban dalgaları şeklinde atılmaktadır, çok değil daha iki üç ay önce binlerce hesap gelen ban dalgalarıyla bot nedeniyle banlandı. Bot kullanan hesaplar er yada geç banlanacaktır.

İyi Oyunlar

4. Gerçekten artık gına geldi ben katlayıcı aldım kasılmaya çalışıyorum gemim güçsüz etkinlik yapma ışık kasma sansım yok tek sansım pırıltı toplamak. Adamlar bırakmış botu haritayı bize bırakmıyor. 1. levellerde inci kasmak imkansız neredeyse yukarıda da acemi koruması bozulmasın diye 5 leveli geçemiyorum. Adam günlerdir ne zaman o haritaya gelsem pırıltı topluyor. Adamın gemisi hızlı 400k sadece darbe puanı var vudu hariç ateş ediyorum pırıltıyı bırakıp kaçıyor istese tek atacak seviyede niye kaçar ki hele ki pırıltıya giderken. Aynı şekilde fazla güçlü olmayan gemiler var benim yöneldiğim pırıltıya benden sonra yöneliyor hızlı değilsin benden önce varamayacaksın bir üstteki pırıltıya git onu kaçırma. Bakın bunlar kesin bot. ID ile şikayet etsen yıllardır programla yakalanıp banlanacaklar.
    Adamı vuruyorum batırsam tamir olup geliyor, yelkenleri indirecek kadar hasar veriyorum tak diye duruyor tamir olup devam ediyor.
    Bu oyunda kaç yıl geçti halen botlar deli gibi dolaşıyor ortalıkta açık açık madem banlamayacaklar ya da kapatmayacaklar açığı emeği ile kasılmaya çalışanlara yardımcı olsunlar. Benim göz, bel sağlığıma verdiğim katlayıcı parasına yazık.
    Her neyse bu bot kullanıcıları nasıl engellerim, yani nasıl kasılabilirim. Gidiyorum bot olmayan bir harita buluyorum orası da bir kaç saate kalmıyor doluyor ne yapabilirim, yelken indiriyorum tamir oluyorlar, ateş etmek bana da zarar sonra biri geliyor 90k vura vura batırıyor.
    Var mı sizin ben bot varken haritada söyle kasılıyorum dediğiniz taktik?

firari.kaptan bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Bu gibi durumlara buradan bir işlem yapamıyoruz.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

*KOMODOR* bunu beğendi.
  6. Yok hocam zaten işlem yapacağınız yok ne support islem yapıyor ne başkası. Benim konuda sormak istediğim botlardan önce pırıltı toplamanın yolu tekniği nedir? Bu botlar yıllardır var belki birileri teknik geliştirmiştir fikir paylaşır diye açtım konuyu. Seafightın botlara karşı tutumunu zaten biliyoruz. Adam 1 2 4 5 6 diye hesaplar açmış bırakmış oyuna günlerdir biraz kasılayım diye canım çıktı.
    Rampayı fullemek için inci biriktiriyordum dayanamadım bodoslama aldım 4 seviye 400bin kadar inci gitti. Indirim bekliyordum sözde

firari.kaptan bunu beğendi.
  7. Sorunda o ya support da işlem yapamıyoruz diyor sistem banlıcak diyor 9 senelik oyunda sistem bi banlayamadı.ben bot kullanmıyorum ama oyun teşvik ediyor her bot taramasında 5 gemi kapanıyor korkutmalık devamı yok senelerdir bot kullanan ve sıralamada yer edinen gemi var.Adamlar elit puanı kastırıyolr tp kastırıyolar özel haritaları elle vuran yok artık he seafight desin tamam kullanın yasak değil bende kullanim benim gemimde özel harita var vuramıyorum millet özel çıksada bota atsam diye çıldırıyor.Şu banlamayı belli ki sistem yapamıyor senelerdir bunu anlamamamk için aptal olmak gerek ee supportlar manuel olarak banlasınlar buda mı zar tamam sınırsızda atmasın 3 ay 6 ay atsın ama atsın yeter ki altın filo şikayet ediyorum ki filoya girip resmini çekiyorum bi işlem yok botta duran gemiyi video çekiyorum işlem yok ee nerede adalet mekanizmesi? He yönetim desin ki biz bu oyunu adalet eşitlik ilkelerine göre şekillendirmiyoruz şansa dayalı desin o zaman cidden sesim çıkmaz adamlar diyo açıklamış derim .E odayok yok oyunda adaletsizliğe karşıyız bilmem ne ee uygulamada sorun var ki senelerdir abi bazı gemiler var tp si 50 milyon 40 milyon buz bilmem ne var resimlerini atıyoz işlem yok deyin ki bu oyunda adalet yok şans var hile hurdu doldurma gemi kullananların şansı varsa bişe olmuyo kumar misali deriz şansı olan devam eder bu oyunda deriz sizede hak veririz adaleti sağlamak zorunda değiller deriz sesimizde çıkmaz ee oyun yönetimi ne bizi takıyor ne taleplermizi merkeze iletiyor süs eşyası misali orada duruyor bi açıklama yapında sizde bizde rahatlıyalım yoksa yönetimin gayri resmi şekilde bot kullanın arkadaşlar bot kullanana bişe yapmıyoruz anlamını çıkarırım söyleyinki bende kullanayım demi geride kalmıyım ?

8. atlas42

atlas42 User

Bot bot bot...
    Kullanmayanların kendini enayi hissedebileceği bir gerçek!

9. kardes sakin yanlis anlamayin ama bu oyunda mantik yok amac yok bir duzen yok gemiler arasinda bi denge yok tek sorununuz bot mu
    mesela darkorbitte de bot var aama bot olmadan kasiliyor cunku bir gemi hizli iken bir gemi guclu
    burda her gemi hem hizli hem guclu ezik bir adam istedigi kadar gelissin 1 2 3 yil hatta 5 yil oynasin yine patliyor yine kacamiyor bu oyunda kacma gibi bi secenekte yk baktin senden guclu mu durucaksin patlatsin mermide skmaki mermin gitmesin yani birakin sacmalamayi oyunu birakin yeter bence

10. aynen darkta hız muhabbeti sabit dizilişler biraz farkettiriyor burda sırf hız için 3 kale 2 tanede yetenek muhabbeti var bide darkta güçlü gemi sana 80 90 sıkıyosa sende ona en kötü 50 felan sıkabiliyon burda adamlar 90 sıkıyo biz 25 30 max :) bide hp vudumuzda yok adamlar vudu+hp 1m canı görüyo üstüne hızlılar :)

seafight darkorbitle kıyaslanmaz bile 300 tl yatır 5000 tl yatıran adamla kapışabiliyon burda öle bişey yok :)

bot muhabbetine gelirsek teknoloji çağındayız millet yapıyo . haksız kazancı bizim cebimizden değil bigpointin cebnden çalıyolar bence sıkıntı yok bipoint düşünsün :) bot yakalayınca kesin bp kazanın :)

11. sayın forum yetkilileri ışık haritasındaki bot gemilerinin beleşten inci kasmasının önüne geçmeyecekmisiniz daha şu oyuna vaktini emeğini parasını veren insanlara yazık bakın geçen yıl yazdığım gemi hala botta ve ışıkta inci kasıyor adama oyukla 2000 binden az hasar veriyorum artık gerisini siz düşünün 281/ 28967155 ıd numaralı gemi şimdi diyeceksiniz ki supporta yaz orayada yazdım ama maşallah nasıl bir inceleme yapılıyorsa 18 aydır gemiyi bulamadınız sadece emeğe saygı olsun şu oyunda yeter. (tek gemi değil burda 10 gemi varsa 7 tanesi botta kasılıyor).

12. HODOR

HODOR Guest

Selam bibidibabidubu5835 ,

Çalışmalar devam ediyor bu konuda manuel olarak yapabileceğimiz bişey yok.

İyi forumlar dilerim.

13. allah sonunu hayr etsin inşallah hep devam etsin belki gün gelir bu gemileri oyunda görmeyiz en büyük temennim budur

14. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Taramalar devamlı olarak yapılmaktadır. Bot kullanan oyuncular taramalar ile tespit edilip gerekli cezai işlemleri göreceklerdir.

İyi oyunlar dilerim.

15. Video çekimi sırasında iki defa aynı oyuncuda aniden kaybolma olayını yaşadım birincisi 3:55-3:58 saniyeleri arasında ikincisi ise 6:57-7:01 arasında. Canı daha hemen hemen full ve menzildeyken aniden kaybolması bana normal gelmiyor incelenmesini rica ediyorum. @Bigpatron

Oyuncu ID: 149/41198884

16. Kraken sırası olabilir diyecektim ki iki kişide aynı adam olunca şüphelendirdi

17. Arena haritasına girmiş olabilir, saldırsada içeriye atar batmadıgı sürece.

18. Umarım öyledir :)

19. öyle öyle kaç kere bende denk geldim milletin günahını almayın hatta banada daldıklarında sıradaydım ramak kala arenaya çekti beni :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.