Botlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 16 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Uzay Pilotları,

Bugün "Tren Botu" kullanan oyunculara karşı ilk yasaklama dalgasını uyguluyoruz. Yasaklama süresi sadece kısa bir süredir ancak yine de herkes bu uyarıyı ciddiye almalıdır!

Bu önlem "dostça bir uyarı" niteliğindedir, böylece tren botu kullanıcısı olarak tespit edilen tüm oyuncular onları tespit ettiğimizi ve bu botu kullanmaya devam ederlerse hesaplarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaklarını bilirler!

• Hesap yasağı şimdilik geçici bir yasaklamadır - lütfen bunun bir UYARI olduğunu unutmayın!
    • Bu oyuncular botu kullanmaya devam ederse tespit edilecek ve buna göre cezalandırılacaklardır.
    • Ayrıca şimdilik yasaklanmamış olan ve hala bu botu kullanan diğer oyuncular da bu uyarıyı ciddiye almalıdır!
    • Yasakladığımız tüm oyuncular sıralamadan çıkarılacak ve şeref puanları 0 olarak ayarlanacaktır.
    DarkOrbit Ekibiniz

bu oyunla seafight aynı şirketin değil mi şunlar kadar olamadınız bakın son maddeye adamların acıması yok direk adamların seafight de ki karşılığı olan elit puanı 0 lıyorlar bundan önce de kastıkları malzemeleri siliyorlardı siz anca 3 de 1 silin eminim yıldırıcı oluyordur

inançbey bunu beğendi.
  2. bence aynısı burada da uygulanmalı bot kullananlar her türlü sıralamaya giriyor ve çok çok rahat kasılıyorlar.neden aynı uygulamayı seafıght ta da yapmıyorsunuz.

3. inançbey

inançbey User

katılıyorum

4. manta lig sıralamasında ve etkinlik sıralamasında ilk sırada olan gemiler botta kasılmaya devam ediyor seafight tarama ekibi işine gelmedimi görmüyor bunları bizde 3 buçuk saatte 5000 yumurta toplamak için 20 ye yakın harita geziyoruz ilk ben sıkıyorum bir anda 4 gemi birden geliyor en az yumurtayı bile ben alıyorum.

5. Benim size 3 sorum var
    1 tren botu nedemek ?
    2 zil neden erken çaldı ?
    3 temel nerede ? :))))

6. tren botu şu demek dorkorbitte sistem eski seafight sistemi yani bir npc ye ilk kim vurursa ödülü o alır tren botunda ezik bir gemiyi yada kasmak istedikleri bir gemiyi ana gemi olarak ayarlıyorlar diğer filo oyuncuları onu takip ediyor ana gemi neye sıkarsa npc oyuncu fark etmeden tüm filo o gemiye sıkmaya başlıyor bizde 2 sene önceki sentinel botu gibi düşün

7. Yumurta kasamamanızın bence botla alakası yok, ben de botsuz oynuyorum ama 15 k kasıp çıkış alıyorum, ufak gemiye dalsam bile o bana bir tane vurunca ben zararlı çıkıyorum, ha harita gezmek zorunuza gitmesin bunu mecbur yapacaksınız, hep yapıyoruz

8. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bot konusunda defalarca konu açıldı ve benim cevabım değişmeyecek. Ben konu hakkında yönetim ile savaş veriyorum emin olun. Umarım başaracağız :)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.