Botlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 20 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bot yüzünde oynayamıyoruz bu etkinlik karlı her oyuncunun 4-5 gemisi var botcular 1 kerede 25 gemiyi bota koyabiliyor arkadaşının yada aynı filodaki nin bilgilerini alıp girmekte. ve şuan her haritada 10-20 bot var bot patlaması yaşıyoruz
    sinir krizine giriyorum her etkinlik ama bu sefer çok çok fazla . sürekli aynı cevabı alıyoruz elle müdahale yok diye
    7.5 euroya 30günlük bot satıyorlar sitelerde reklam yapa yapa koskoca bigpoint neden engel olmuyor
    hiç bir etkinlikte tam yararlanamıyorum sıralamaya giremiyorum görev yapamıyorum

Şimdi bir öneri yapmak istiyorum anket açın bot şikayet bölümü olsun mu diye
    kişinin ss sini gerekirse videosunu çekip ID sini yazalım bot olarak karşılaştığımız saati sizde almanya da geliştiricilerle paylaşın? yada support bölümüne bot şikayet oyuncu rapor et sistemi açılsın online anında rapor edelim kontrol edilsin artık bir çözüm bulun
    bu aşağıda gördüğünüz gemilerin hepsi botta saatlerdir batırıyorum zerre karşılık veren yok binlerce bp kastım seyir defterimi kontrol edin

Son düzenlenen: 20 Haziran 2020
    *MV1* bunu beğendi.
  2. *MV1*

*MV1* User

arkadaş haklı artık bot olayına bir çözüm bulunması lazım 7/8 senedir botlara bir çözüm bulamıyorsa seafight gibi büyük bir kuruluş o zaman bunda bir art niyet aramak gerek

3. Arkadaşlar sizlerin haklı olduğunuzu biliyorum. Fakat sizinde takdirinizdir ki, bizler manuel işlem yapamıyoruz. Merkez ekibimiz kendisi toplu ban atıyor. Evet bu dönem dönem oluyor fakat oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.