Öneri Botlar Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Somberlain tarafından 3 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle olmalı mı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. seafight botları hiçbir zaman bitirmez ve bitirmekte istemez çünkü ticari menfaatlerini ön planda tutuyor eğer radikal bir karar alacaksa benim kişisel düşüncem şudur bot kullanan gemideki bütün seviyeli topları sıfır seviyeye çeker yeteneğini ve kalesinide sıfırlar hesabıda 1 yıl kapalı tutsun yeter o zaman olur işte bunu yaparlarmı oda meçhul bir durum... saygılar

Son düzenlenen: 3 Ocak 2019
  2. ben bir duyum aldım eger dogru ise biz bu oyunu boşa oynuyoruz demektir. adminler cevap verirse memnun olurum. bot programını yapan ve satan kisi su an oynadığımız oyunun yazılımını yapan kişi deniyor. eger öyle ise şayet ban dalgası falan zaten olmaz. bizde botcularla rekabet edeneyiz. olacağı tek sey oyunla aramizin gid gide soğumaya devam etmesi ve zevk almamız sonucu oyunu bırakmaktır. neden mi adam bota atıyor gemisini her şeyi var. Bütün oyun öğeleri bolca mevcur her sıralamaya da giriyor. arada bir oyuna kendi girip benim gibi gunde 3-5 saat oynayan kişileri dalga geçerek batıriyor. ve varmı boyle gemin deyip dalga geçiyor. adalet nerdesin. bu seafight a ne zaman ugrarsin bilmem ama iş işten geçiyor. insanlar emeklerinin karşılığını alamiyorlar. çözüm istiyoruz.

3. Ben etkinlik bittikten sonra inci kasmak için drakir hrell kesmeye 14. haritaya indim. Keşke gitmez olsaydım. Bir tane npc ye 4 kişi vuruyor. Nadiren tek başıma kesiyorum botun teki gelip son vuruş atıyor. Gemim patlayanla düz 110 k vurmasına rağmen gelip son vuruşu çalabiliyor botlar. Hangi biriyle baş edeceksin 15. haritaya gittim aynı, 13 aynı... En sonunda LANET OLSUN deyip çıktım oyundan. Zaten etkinlikte adamlar her türlü vurgunu yaptı gerek sıralama gerek inci gerek taç her konuda bizi katlıyorlar. Bizim tek suçumuz ise Seafight'ın GİŞ kurallarına uymak. Ben bilmiyor muyum gemiyi bota koymasını? Çok kolay bir sürü program var. Dediğim gibi tek suçumuz emek hırsızlığı yapmamak.
    Şimdi burada adminin birisi gelip "bizim yapabileceğimiz bir şey yok merkez ekip otomatik tarıyor v.s." laf anlatmasın. Kardeşim sizden isteğimiz oyunun artık son noktasında olduğunu, milletin patlamak üzere olduğunu, bu işin böyle gitmeyeceğini merkez ekibiniz mi her neresiyse oraya anlatmanız. Bu iş böyle gitmez ben 10 senelik oyuncuyum, oyunda bir sürü hata, haksızlık, sıkıntı oldu bu güne kadar ama hiç birisi bu seviyeye kadar gelmedi.
    Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, oyunun %90 ı bot kullanıyor ve seafight buna göz yumuyor kimse gelip aksini söylemesin kalbinizi kırarım. Madem oyuncu da kaybetmek istemiyorsunuz, arkadaşın dediği gibi bu güne kadarkileri affedip bundan sonra sıfır tolerans gösterecek(bu en kötüsü zaten), ya da başka bir çözüm bulacaksınız. Hiç olmadı mı? O zaman legal botlar çıkaracaksınız belli sınırlar içerisinde herkes kullanabilecek ve adalet sağlanmış olacak.
    Tüm SAMİMİYETİMLE rica ediyorum LÜTFEN BU İŞİ ÇÖZÜN ARTIK.

Somberlain bunu beğendi.
  4. Somberlain

Somberlain User

Legal bot niye gelmiyor anlamış değilim. O gelse bari biz de geri kalmasak. Ya da legal bot gelsin ama haritaları farklı olsun ne bileyim. Tiksiniyorum artık bot görmekten. İnsan gibiler bir de, sıkıyorsun; sıkmaya devam ettiğin süre boyunca seni kovalıyor bile. Ateşi kesersen de gidiyor. Yakında ayırt edemeyeceğiz.

5. AlınTeri

AlınTeri User

Sizi sayıylamı veriyorlar kardeş ya, ne affından bahsedip duruyosunuz , madem affedilcek bende bota koyayım o zaman hemen şimdi

6. Yazdığım yazıdan tek çıkarımın bu mu oldu gerçekten? Anlamıyor musun kardeş sen? Ne yaparsan yap seafight şu an bot kullananları banlamaz çünkü oyunda oyuncu kalmaz o zaman oyun kapanır. Kendi kendimize böyle bir fikir atıyoruz ortaya işi yokuşa sürüp durma şuraya gelip gelip. Yazımı bir daha oku eğer senin bir fikrin varsa bu botlara karşı buyur fikir at ortaya.
    İyi forumlar.
    Edit: Yanlış olmasın seni de anlıyorum. Bu zamana kadar yaptıkları yanlarına kar mı kalacak diyorsun haklısın ben de istemem, ama şu an herkesin banlanması gibi bir durum yok.

7. çAğRı

çAğRı User

ep, tp inci ve destekler silinirse kimse kullamma. kullananlar bunun için kullanıyor. kesinlikle çözüm olacaktır.
    bp çoğalltmak için ek hesap açıp puan kasanın bpsi silindiği gibi bu yazdığım da uygulanabilir

8. Bot bot ile bitirlmeli artrık her oyun kendine özel yazılım yapıp satıyor bence bu yapılmalı

9. TRANTULA

TRANTULA User

adil olmak lazım. adalet herkese lazım. nasıl onceki botlar banlandı.bu da aynı olmalı. gerekirse tum gemiler tek tek kontrol edilmeli .kimde fazla top fazla item varsa cekilmeli sıfırlanmalı.
    etkınlıkte sadece ilk 10 daki gemiler bile kontrol edilse ne yin ne oldugu görülür. bot u bulmak için program bile çalıştırmaya gerek kalmaz.

10. bir deyim var hırsız içerden olunca kapı kilit tutmaz mış. seafight önce kendi kendine çeki düzen vermeli kararlarını uygulamayan seafight durmadan oyuncu kaybeder. bot yasak ama banlanan yok haritalar bot dolu bot satan siye daha oyun reseti olur olmaz etkinlik için yeni sürümünü yapar olmuş. bence siteyi kapattırmaları botu bitirir. ama bottan faydalananlarıda ban lamaları gerekir ki adalet olsun.

11. Idlewild

Idlewild User

video çekip support'a atmanın bir faydası oluyor mu? Yoksa boş işler mi?

12. birkaç kere gönderdim video supporta, menüel işlem yapamıyoruz program bot kullananları otomatik tespit ediyor diye otomatik cevap atıyorlar.

13. Somberlain

Somberlain User

Benim anlamadığım bir konu daha var. Alyanslarda botlara karşı olanlar nasıl bir şey demiyor yapanlara ? Benim bulunduğum tsde biri bot kullanıcak, o tsden ya ben çıkarım ya o. Ortalığı karıştırırım yani. Şu insanları barındırmasak, gene azaltacağız sayıyı. Ama bigpointle beraber alyanslar da sessiz durumda.

14. oyunun %90'ı bot kullanıyor kim kimi atıyor :)

15. %90 olması bir şey değiştirmez ki. Eğer botlardan şikayet edenler gerçekten bot istemiyorsa buna kendi filosundan başlamalı. Ama onların sayısı fazla ses çıkarmayalım denilirse hiçbir zaman bitmez bu
    Ben filomdakileri bot kullanmamaları için ikna etmeye çalıştım yok dediler ben de ayrıldım filodan.

16. alyanslar adalar elinde kalsın diye bağışlanan inciye bakar adam gemi sahibi bot kullanmışmı kullanmamışmı onun derdine düşmez ki cadocları ayakta tutmaya bakar bot kullanan oyuncu günde 1 milyon inci kasar 50 bin inciyi filoya bağışlarsa filo o gemi sahibine sen bunu bot sistemiyle kastın ben bu bağışı kabul etmiyorum mu diyecek bunu kabul etmeyecek kaç filo başkanı vardır sizce bu oyunda

17. Kullananda şikayetçi kararsız kalanda şikayetçi ve birileride bunun üzerinden keseyi dolduruyor ve bunu O şahıslar durdurmadıkça(Siz biliyorsunuz onları) akar gider emeği ile oynamaya çalışanda yazar durur.

18. Her sene şubat ayının sonunda ban dalgası geliyor bekleyelim görelim.

19. Botlar oyunun tüm dengesini bozuyor bence

serkan1913 ve La_Bruja_Del_Mar bunu beğendi.
  20. Botu Botla Bitir Seafight! :D

Somberlain bunu beğendi.