Öneri Botlar Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Somberlain tarafından 3 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle olmalı mı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Somberlain

Somberlain User

Bir sürü konu açılıyor botlarla ilgili ama ben biraz çözümcü yaklaşmak istiyorum. Böyle devam ederse sürekli bot olucak, kimse de banlanmayacak. Ben diyorum ki seafight duyuru yapsın, bu zamana kadar yapılan botlar banlanmasın(Çok fazla var çünkü, oyunda kimse kalmaz.). Ama o duyurudan sonra da yapanı direk banlasınlar. Lütfen bunu iletelim sayın Modlar gerekli yerlere, ne yazık ki o kadar kastılar ama, önüne bu geçecekse buna da razıyım. Okuyanların düşüncelerini de bekliyorum.

Son düzenlenen: 3 Ocak 2019
  2. Günaydın ilk önce bence azalan oduller sıstemı kesinlikle gelmeli eminim ki botlar azalacak kesin orası kesin inşallah bir an önce tr mega servere gelir tek dileğim o yönde @Bigpatron

3. Ayasofya

Ayasofya User

Yazınızda sanırım siz şunu iddia ediyorsunuz;

Oyun yöneticileri bot kullananları buluyor, biliyor fakat banlamıyor çünkü hem aşırı kullanan var ve bu kişiler banlanırlarsa oyuna para yatırımcısı kalmaz. gibi?

Eğer bu gerçekse durum çok vahim. Vay SeaFight'ın haline...

4. Somberlain

Somberlain User

Aslında iddia etmek az kalır. Çünkü bulabilecek olmaları çok açık. Banlanamayacağı gerçeği de belli herkesin, ya da en azından adaletli bir banlanma olamayacağı. O yüzden bir şeyler yapılması adına açtım konuyu da. Hani sistem otomatik buluyor saçmalığını duymayalım yersiz yere çünkü biliyoruz bulmadığını. Seafight ile aramızda gizli saklı olmasına gerek yok. Gerçekten hoş değil tabi ceza almamaları ama olması gereken buysa, bu yapılmalı en azından.

5. Somberlain

Somberlain User

Bu arada böyle bir şey olmasını istemeyen arkadaşlar da neden olmaması gerektiğini yazarsa, çözüm bulmak adına konuşmuş oluruz.

6. *~REİS~*

*~REİS~* User

baştan sona kadar saçma sapan bir öneri. bugüne kadar bot kullanan adam bigpoint'in o açıklamayı yapmasından sonra bot kullanmayı bırakır mı zannediyorsun gerçekten ? kaç kez ban dalgası gelip ardından affediyoruz diye forumda açıklamalar yapıldı ama yine kullananlar var. bundan öncekiler nasıl banlandılarsa bundan sonra kullananlarda banlansın. ben yüzlerce sandığı tek tek açıyorum, etkinliği 2-3 saat emeğimle oynuyorum ve sen bu saçma öneriyle demişsinki sen emeğinle oynuyorsun ama bot kullanan senin kul hakkına giren kişiler sadece bir açıklamayla affedilsin diyorsun. ayrıca oyunda kimse kalmaz demişsin bırak kalmasın öyle tipler, zaten kim oynamak isterki botçu tiplerle ?

7. Yasir2358

Yasir2358 User

Bu oyun botları banlamayacak belliki , bot kullanan gemilerdeki inciler eksiye çekilse(kullanılan gün için 3milyon) daha gerçekci bir çözüm oalcaktır çünkü kullanan herkes banlanırsa oyuncu kalmayacak

8. AlınTeri

AlınTeri User

Hadi ya başka derdin ? Neymiş bu güne kadarki bot kullananlara ceza gelmesinmiş. Sen bizi salak mı zannettin ? Oyunda kimse kalmazsa kalmasın, ben saatlerce başında oturayım bilgisayarın. Belim ağrısın, gözüm bozulsun. Ama bot kullanan adamlar affedilsinmiş. Sana şimdi burda bu öneriyi sunduğun için küfrederdim ama neyse.

9. Somberlain

Somberlain User

Anladım o zaman. Ellemesinler botlulara sürekli kassınlar değil mi ? Daha mı güzel böyle ? Banlanıcak falan sanıyor musunuz bot kullananlar ? O kadar oyuncuyu kaybedip oyunu mu kapatıcaklar ? Sizin verdiğiniz emeği umursuyorlar sanmayın. Bu saatten sonra hiçbir botlu banlanmayacak. Benim önerim de bari banlanmayacaklar, bot kullanmaya devam etmesinler diye yapılmış bir öneri. Bu yükselmeleriniz botluların işine yarayn yükselme. Farkında olmadan savunuyorsunuz, çünkü banlanamayacakları gerçeğini anlamalısınız.

10. saçma konu zaten bu botcular yüzünden kimse oyunu oynayamıyor kendini geliştiremiyor, adamlar artık nasıl bir bot kullanıyorsa, 48saat açık herkez gözüyle görüyor bence buna modlarda dahil kesin denk geliyodur ama birşey yapa mıyorlar Alman yetkililer el atmalı

11. Somberlain

Somberlain User

İşte konunun amacı, bu fikrin alman yetkililere iletilmesi.

12. AlınTeri

AlınTeri User

Sen iyi misin ya ? Bota ellemesinler diyen sensin. Sen bugün affedersen yarın da affedilir diye düşünülür, tekrar aynı şey yapılır. Zero tolerans dedikleri şeyden senin haberin var mı? Ayrıca adamlar istediği kadar bota koyup kassınlar, elbet bir gün Seafight yönetimi onlarıda banlar. Geçmişte bunun bir çok örneğini gördük. Nasıl olsa ban yok diye bottan çıkmayan, üzerinede para yatıran adamlar, ban yiyince, forumlarda ağlayıp zırlayıp durdu bir daha yapmıcaz açın diye. İsterse oyunda 10 kişi kalsın, o dürüst 10 kişiyle savaşmak daha zevkli olur benim için.

13. Somberlain

Somberlain User

Kardeşim. Banlıyolarsa banlasınlar. Ne çarlar gördüm kaç senedir botta. Herkes biliyor bu adamları. Banlanmayacaklar onu anlatmaya çalışıyorum. Patlayan 150 k atan çarı kimse banlamaz. O senin dediğin zaten güçsüz adamlar. Bota sadece onlar koymuyor. Kaç senedir sanki her gün birni banlıyolarmış gibi konuşuyorsun. Oyunu oynuyor musun merak ettim şu an ? Kimsenin banlandığı falan yok.

14. AlınTeri

AlınTeri User

Oyunu oynuyorum, her yer bot dolu, kimsenin de banladığı yok, evet :) Peki bunun çözümü bot kullananları affedelim mi oluyor yani :)
    Bot kullananlar acil banlansın diye konu açsan anlarım, onun dışında açtığın konular mantıksız ve saçma. Ha bir kullanıcı olarak banlanma olmamasına karşın yaptırımımız ya bu oyunu oynamamak olur ( ki çoğu kişi artık öyle yapıyor ) ya da oyuna para yatırmamak olur ( ki bunuda ben dahil birçok kişi yapıyor).

15. Somberlain

Somberlain User

Arkadaşım ya, o kadar yazı yazdım hala bot kullananlar acil banlansın yazsan anlarım diyorsun. Çözümcü yaklaşmıyorsun ki. Böyle devam ederse hiçbir şey düzelmeyecek. Onu anlatmaya çalışıyorum, konunun amacı da o. Oyunun sonunu görmemek için uğraşıyorum.

16. AlınTeri

AlınTeri User

Ya arkadaş çözüm bottaki adamları affetmek mi , ya hala dalga geçiyosun ya. Çözüm diyosan adam gibi çözüm bul ya. Oyunun sonunu görsem emin ol mutlu olur, kahkaha atarım. Daha iyi bizler için.

17. Somberlain

Somberlain User

Oyunda oyuncu bırakmayacak şekilde banlamak dışında çözümünüz varsa dinlemeye açığım. Oyun kapanırsa ben mutlu olmam, o yüzden uğraşıyorum burada. Oyunun kapanması sizi mutlu ediyorsa zaten herhangi bir önerim ilginizi çekmeyecektir.

18. AlınTeri

AlınTeri User

Al sana çözüm, kim ne kadar bota koyup o kadar kastıysa onun iki katı kadar eksi hesabına gelsin. Mesela adam 10 milyon incimi kastı botla, -20 milyon inci ceza versinler. Gayet makul bir ceza, hem kimse süresiz banlanmaz hemde o kadar eksiyi yedikten sonra bir ders olur. Ayrıca 10 saat bota koyanla 2 saat hile yapan arasındada fark olmuş olur.

Somberlain bunu beğendi.
  19. Somberlain

Somberlain User

Ben okeyim botu bitirecek her türlü çözüme. Ama tabi o çözüm oyunu da bitirmiyorsa.

20. Büyük ihtimal Şubatta bir ban dalgası gelicek söylentiler 90 gün yönünde, lakin oyunun %90'ı akıllı bot kullanıyor.Herkes şuan çok mağdur, bizim serverde adalar hepsi bizde rakiplerimiz 7/24 gemileri süpriz,savaşçı,şöhret... npc lerine bota atıyorlar günde yaklaşık 100.000 taç toplayıp sürekli adalarımızı vuruyorlar.Herşeyi geçtim sıralamalar komple bot kullanan oyuncularda biran önce artık bir çözüm getirilmeli.