Botlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve tanerm54 tarafından 21 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tanerm54

tanerm54 User

botları bu oyunda istemeyen bir sürü insanın şikayetlerini aynı cevabı kopyala yapıştır yapıp kilitliyorsunuz. forum olarak sizin göreviniz nedir ? şikayetçi olan bu kadar insan için merkez ekiple iletişime geçip yüzlerce insanı bilgilendiremiyor musunuz ? aynı cevabı atın ve konuyu kilitleyin hadi bekliyorum :D yarın yeni top paketi satışa koyar para kazanmayı beklersiniz

2. Selam,

Kopyala yapıştır yapıp kilitliyorsunuz ithamınızı kabul etmiyorum. Çünkü biz sizlere konu ile alakalı gereken cevapları veriyoruz. Sizin göreviniz nedir sorunuza cevap veriyorum. Sizlere gereken cevapları vermek ve yeterli cevabı verdikten sonra konuyu kilitlemek. Siz bu oyunda bot olduğunu biliyorsunuz, merkez ekip yani oyuna yön veren adamlar bilmiyorlar mı? Forum üzerinden size vermem gereken cevap bu şekilde, çünkü botlar sistem tarafından algılanıp cezalar uygulanıyor. Buna kopyala yapıştır cevap denmez. Buna hergün aynı soruyu soran oyunculara verilen istikrarlı cevap denir. Ben bugün size bunu yazıp, yarın başkasına tamam botları kapatırız ya da ertesi gün bir başkasına başka bir cevap mı vermeliyim? Tabiki hayır. gereken cevap neyse onu yazıyoruz sizlere. Siz yarında buraya bot ile yazsanız alacağınız cevap aynı olacak. Görevimi sorguladığınız için size bu derece uzun bir açıklamada bulundum. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.