Botlar ceza alır mı? - [ANKET]

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve яoтαsız tarafından 9 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bot kullanan oyuncuların hesaplarının ceza alacağına inanıyor musun?

1. Evet, eninde sonunda ceza alacaklarına inanıyorum.

23,4%
  2. Hayır, ceza alacaklarına mâlesef inanmıyorum.

76,6%
  1. Oyunun güncel sorunu olmaktan, nedendir bilinmez, bir türlü çıkamayan bot kullanan saygıdeğer "oyuncu"larımızın güzîde gemilerinin gün gelip de ceza alacaklarına inanıyor musunuz?

2. elinde sonunda alıyor he ama adam oyuna aylık 1500-2000 lira yatırıyodur ona bişey diyemem ama beleş oynayamaz asla ya tüm oyunlar böle yapıcak bişey yok hatta hayatta böle parası bol olan 1-0 önde :)

3. botçular BANLANSIN size söz vudu toplarını fulleyecem diye niyet ettim inş banlanırlarda rahat rahat oyun oynayalım

4. Bende bir çok şey alacaktım vaz geçtim katlayıcı alacan pırıltı yok vudu topu alacan gülle yok ve inci yok:)) geçen gördüm bot gemisi admiral lusya ya barutsuz oyuk yatıyodu biraz canı gidince sağ alt köşeye tamire gitti bot olduğu müddetçe parayla bazı şeyler alasım gelmiyor tabi bu benim şahsi fikrim kolay gelsin...

5. Oyunda 3 tür oyuncu var : Parası olan oyuncu, hile/bot kullanan oyuncu ve en son bizim gibi gariban olan oyuncu

6. sınıflandırmanızda 10 numara olmuş gerçekten:D ama gariban yakışmamış..

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  7. özkantr

özkantr User

ben bir adminin göyle bir yorum getırmesınden sonra botlara ceza işinin muallakta oldugunu düşünüyorum. bkz:https://board-tr.seafight.com/threads/ey-adminler-bu-botlara-kim-dur-diyecek.66395/

burada admin basit bir yorumla konuyu kapatmış. aslında arkadaşımızın dediği banlanma olacak mı? eğer bıgpoint banlama yapacaksa duyuru yapsın. banlama olmayacaksa banlanma olmayacağının garantısı verılsın ki bizde kullanalım

8. o yazının üstüne bir şey yazmıştım BİGPATRON sonra böyle cevap yazdı arkadaşım banlanma kesin olacak bekleyecez ama!!
    (Umarım banlanacaklar şuan manuel banların geri gelmesi için baskı yapıyoruz bütün ülke adminleri olarak.)

9. özkantr

özkantr User

ben bılmıyorum. botcular yuuznden benım kasamamamın karşılığını kim verecek???