Botla kazanılan etkinlik ödülleri hak.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Babageldigitti61 tarafından 10 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba yetkili,
    Oyun içerisinde bot ile geliştirilen, sayamadığımız kadar hesap var. Bunları saymaya zamanımız olmasa da, oyun içinde her bir yerde gördüğümüze emin olabilirsiniz (bu durumu zaten biliyorsunuz).

-Açıkçası Bot yakalayan otomatik sisteminizdense, bot yakalayan görevlileriniz olmalı, sirf bunun için oyunda haritaları gezmeliler (bir fikir olarak bunların adı belkide; hakemdir). -

Ana konuya gelmek istiyorum;
    Halihazirda içerisinde olduğumuz etkinliğin ilk fazinda, amiral gemileri tüm haritalarda gösterilmemişti. Fakat, Bu 3 günlük süreçte bir çok bot hesap 40k,30k, 20k puan kastılar. Bu nasıl mümkün olabilir? Cevabı biliyorsunuz, bot. Çünkü kimsenin görmediği bu amirallerin bilgisini bot vasıtasıyla ediniyorlar. (Bu bot hesaplarla yarışıp sıralamaya girmemiz için 7/24 oynamamız bile yeterli değil anlayacaginiz.)

Şimdi gelelim burada ki HAK konusuna;
    Şimdi etkinliğin ikinci ağzında görüyoruz ki her haritada amiral duyurusu yapiliyor. Herkes amirale koşa koşa gitmeye başladı. Darbeyi en çok vuran puanı alıyor, buraya kadar her şey normal. Peki bizim bot ile kasılan ilk 5 ne yapıyor? Hiçbir şey. Neden? Çünkü botlar artık yetişemiyor sanıyorum. Ama normal insanlarda onların puanina yetişemiyor.

Sonuç olarak, siz bu dereceye girmiş bot hesaplarina ödül vereceksiniz. HAK mi?

En basitinden vereceğiniz ödülün icinde 10-15 tane 6.seviye derebeyi olacak diyelim. Bu paketi, Etkinlik birincisi BOT hesabına ÖDÜL olarak veriyorsunuz, E bana da bu topları paket olarak satıyorsunuz.

Bir laf vardır; ‘yanlış hayat doğru yaşanmaz’, yanlış sistemde doğru çalışmaz!

***ARAS***25*** ve inançbey bunu beğendi.
  2. GeL.Pc.pC

GeL.Pc.pC User

evet adminler isterse isim ıd ekran görüntüsü video bile yolayabiliriz ama neden bot konusu hala bu şirketin umrunda değil?

Babageldigitti61 bunu beğendi.
  3. Bu yazıyı yazdıktan sonra forumda başka neler yazılmış diye baktım. Ayni konudan muzdarip bir çok insan, bir çok farklı ve benzer yönden konuyu gündeme getirmiş. En son; doki125 adlı kullanıcının paylaştığı bot sorununa, -legenD- adlı adminin verdiği yanıt çok can sıkıcıydı;

‘Ben sizin haklı söylemlerinizi ileteceğim. Fakat birşeyin değişeceği sanmıyorum. Çünkü botları sistem otomatik yakalıyor.’

Gerçekten çok üzücü. Şu bilinmeli ki otomatik yakasaydi suan bunları konuşmuyor olurduk.

inançbey ve GeL.Pc.pC bunu beğendi.
  4. *SAVAGE*

*SAVAGE* User

bot yakalama sistemıne inanmıyorum eğer öyle bir sistem olsaydı oyunda bır tane bot kullnana kalamzdı ayrıca kımsede cesaret edemezdi ama ben bot kullanmadığım halde bot kullanılan güvenıp şifresını verdığım oyuna yenı başladığımda top yerlerını ayarlamak için verdığım bır oyuncu benım gemıyı başkasına verıyor ve nasıl olsa onun kullandığı gemı bot olduğu için o yakalanmıyor ama ben şikayet edılıp banlanıyorum bu olay canlarının istedığıne ban verıyolar istemedıkelrıne arkadaş kankılerıne göz yummaktır oyuzden adaletın olmadığı hiç bır yerde doğru düzen yurumez sadece oyun derıp geçerız ama burda emek var haksılzıklığa tahammulu olyana benım gemıyı incele demez kendınden emın olmayan demez bunu ben defalarca dedığım halde inceleme yapılmadı bot kullanılmış denıldı o arkadaş bot kullansaydıda malzeme bırıktırseydı keşke ama oda yok malzeme kıtlığı var gemımde bot kullanan gemıde herşey aşırı ithemler olur değilmı yazık edıyolar oyuna sadece okadar

5. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Arkadaşlar botlara manuel müdahale edilmiyor. Otomatik olarak yapılıyor. Aynı zamanda ödüller konusunda istediğinizi ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.