bot

Discussion in 'Genel Sorular' started by -astalavista66-, Jul 14, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba şimdi aklıma takılan bir konu var aylardır oyuna bile girmeyen gemilere debuff scar vs saçmalığı atılmış olmasına rağmen şuan her harita özellikle yeni gelen haritalar bot kaynıyor bunları scar görmüyor sanırım tam olarak olayı nedir yatan gemilere atalım ne de olsa oyuna girmeyen oyuncular anlamaz mı? Amaç nedir gerçekten çözemedik etkinlik sıralamasına bakıyoruz puanlar almış başını gitmiş bunu elle oynayan oyuncu kapatacak değil mi çok haklısınız neyse iyi çalışmalar size yatan gemilere debuff ve scar sistemi ile cezaya devammmm

2. -LegenD-

-LegenD- User

Siz yatarken debuff aldınız galiba. İnsanlar kullanıyor kullanıyor sonra kullanmadım. Oldu efendim. Ben böyle olduğuna inanmıyorum. Şuanda oyunda botta olan insanlar için ise söyleyeceğim şey yakında görürler. Geçtiğimiz debuff sisteminde kaç kişi yasaklandı haberiniz yok tabiki. Sizde haklısınız çamur at izi kalsın daha kolay.

Thread Status:
Not open for further replies.