bot

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_mezarcı_- tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Minguinho
    Merhabalar,

Maalesef biz de sabırsızlıkla bekliyoruz, ama oyuncu mağduriyetini engellemek için zaman uzuyor elbette.

adminim dediklerinize katılıyorum lakin bu bot pırıltı topluyor diye biliyorum biz saatlerce haritada 30 tane bularak zaman kaybediyoruz
    biliyorusunuz zaten adamlarda botlarını açık gidiyor bahaneleride
    zamanımız yok !!!! peki ya biz insan deilmiyiz ? bizimde zamanımız gidiyor bizde uğraşıyoruz botlar ortada cirit atıyo adminin sorum şu siz bize zamanımızı geri getirebilecekmisiniz biz saatlerce pır arıyoz ??

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Malesef mümkün değil tabiki zamaniniz gidiyor, ama gemileri bannlandigi zaman foruma support a lütfen açın pişmanım diye yalvardiklari zaman siz paşa paşa oynunuzu oynuyor olacaksınız :)

3. ama bu sorunun çözümü olacak deil

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Son olarak sayın MOD umun söylediği gibi bir cevabı bir de ben söyleyeyim ve kilitleyeyim, oyuncu mağduriyetini engellemek zaman alabiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.