bot

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●41●в●şüкяü●в●41● tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ☾✯◄•MythBusteR•►✯☽ aka bu şahış 7/24 tentakel bot unda bu ne be abi botlar kafasına göre takılıyo bizdemi illa bırakalım bota artık bi dur deyin bu işe sayın yetkililer.

2. siz kapatıyosunuz başka biyrden kontak bulup açılıyor bu gemiler nasıl olacak.Artık yetr ama.....

3. 义≈ΜODIFIΨΣCI≈义 329/30575985 bu gemide de harita katlaması vardır zamanında yapmış ve daha sonra küfür ederek gemisini banlatıp taramalardan kurtulmuştur geminin incelenmesini istiyorum

4. Bence bu tentacle lerde toplamda 10 inci verilmeli ve canı da 500 bine çıkarılmalı o zaman belki kurtulabilir millet botta girsin ahtapot haritasın da kadılsın kimse de görmez ve rahat eder ilk kesilen tentaxle de hemen ahtapot haritasına ışınlanmalı benim fikri bu

5. bu çare olurmu dersin hayır? nedenmi
    alın teri ile kesip ahtopa geçmek isteyen yada inci için kesen için haksızlık olur
    bota bırakanda pır toplar o zaman
    tek çare BANLANMASI bunların hakkımızı çalıyorlar:mad::mad::mad: İNŞ BANLANIRLAR gülerek haykırışlarını izleyecem burdan

6. Yani her türlü haklısın ama banlanmıyorlarsa dedim vur vur 10 inci nasıl:D:D:D:D

Dalgacı***** bunu beğendi.
  7. 10 inci değilde belli sayıda kesildiği zaman inci değilde altın verse mesela 10 bin altın kesmezler zaten ahtapot haritasına girnek isteyen zaten çok kesmez onun için kimse zarar etmez

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bot hakkında yeterli konu forumda açıldı ve gereken cevaplar verildi.. adminlerimiz tarafından manuel müdahele edilemiyor programcılar tarafından gereken incelemeler yapıldıktan sonra gereken işlem yapılacaktır..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.