bot veya yardımcı program

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Melih, May 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Melih

Melih User

Eğer bot taramasi yapmicaksaniz bot kullanmayanları banlayin adaletsizlik olmasin yetkililer

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Lütfen forumu manasız konular ile işgal etmeyiniz.

İyi oyunlar.

3. atlas42

atlas42 User

Uzun bir aradan sonra ilk bot şikayetimi yaptım. Hiç kusura kalmayın ama yine aynı tas aynı hamam. Birçok kullanıcı halen bot kullanmakta. Bu kullanıcılara karşı sınırsız ban verilmeye cesaret edilemiyorsa bu ban hiç değilse sınırlı hale getirilebilir.

Üsttekilerin bu konu hakkında tutumu nedir pek bilemem ama caydırıcılığın olması için tedrici bir ceza sistemi uygulanabilir. 1 gün 1 hafta 1 ay 1 yıl a kadar süreyle çeşitli ban cezaları verilebilir. İnci kesintisi de yapılabilir. Ya da daha önce bahsettiğim gibi bir eklenti olarak bot yasal hale getirilebilir.

Ben bu bot gerçeğine karşı daha adil bir oyun için çözüm önermekte çabalıyorum. Sizlerin de bu çabaya ortak olmanızı temenni ediyorum.

Geç gelmeyen bir adalet istemenin kullanıcı olarak hakkım olduğunu düşünüyorum.

4. değerli atlas 42 bende bu durumdan şikayetçiyim fakat değişen birşey yok ve bundan sonrada olacağı konusunda hiç ümidim yok benim salı günü ışığa girdim 3 tane bot gemisi vardı batırdım ve güçlü bir gemi girdi hemen ışığa beni batırdı belkide bu 3 gemide aynı kişinin neden olmasın bu diye düşündüm adamlar sistemi kurmuşlar oyula 2sıkan bir gemide botta oyukla 10bin sıkanda botta ben 2013 den beri oyun oynuyorum kalelerimi belki bu gelecek kale gününde elimde olan inciyle fulleyeceğim yada yetmeyecek ben etkinlik olduğu zaman uykumdan çalarak oyuna verdiğim emeği adamlar bilgsayara kuruyor botu ve kılını kıpırdatmadan günde 100 yada 500 bin inci kasıyor bu oyunda gerçekten adaleti sağlayacak bir sistem bence hiçbir zaman olmayacaktır kimse kusura bakmasın

5. memoffice

memoffice User

haklısınız hocam bende sızın gıbı uykumdan calarak oynuyorum gece gunduz bakıyorum belli isimler habire pırıltı topluyor çakallar bide leveli 5 geçirmemişler gce gündüz ne zaman girsem topluyorlar birşey yapılması lazım birde dikkat ediyorum aynı isimler ışıkta oyukla 10k 12k atıyor bunlar onların alt hesabı bide utanmadan bot kullananlar isim yanlarına ittifak isimleride yazmışlar ki hanı diyorlar bak bu botlu hesap şu ittifagın birşey yapılması şart hocam

6. atlas42

atlas42 User

Pır toplamak, sandık açmak ve özellikle 30-40 dalgalık bonus haritalarını yapmak için bana da bot kullanmak cazip geliyor. Belki de en baştan bu illegal duruma karşı bir ağırlık konulamadı ve herkes birden harici program kullanmaya başlayınca önüne geçilemedi ve kime ban atılacağı hakkında bir seçim yapmakta zorlanılıyor. Birçok bot programı var ve önüne geçilemediğinden hiç değilse birine müsamaha gösterelim diye bir düşünce de olabilir. Bari seçilen bir program eklenti olarak sunulabilir. Yüklemeli bir seafight oyununun donma sorunu ne kadar çözülür orası tartışılabilir.

7. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Bot kullanan oyunculara yaptırım yapılmaktadır. Sizler de haklısınız oyunda bot kullanan oyuncu sayısı fazla ve bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Öneriniz mantıklı ancak Seafight böyle bir bot geliştirip oyunculara verdiği zaman hiçbir oyuncu girip gemisini kasma ihtiyacı duymaz. Dolayısıyla bir nevi oyundan soğuma yaşayabilirler. Bu durumda istemediğimiz birşey olduğundan ne kadar uygulanabilir olur tartışılması gerekmektedir. Bizim önceliğimiz tüm oyuncularımızın oyun da aktif olmalarını sağlamak ve bu süre zarfında zevk almalarını sağlamaktır.

İyi oyunlar.

8. atlas42

atlas42 User

Yani efendim benim derdim de kullanıcılar 1 hafta veya 1 ay neyse katlayıcı vb. çekip bot kullanıyor. Başka hiç bot kullanmasa bile banlanmadığı sürece bu kastıkları yanına kær kalıyor. Ben bunu hazmedemiyorum. Bu kullanıcılarla beraber oynamaktan hiç de zevk aldığım söylenemez. Daha ne kadar dayanabilirim bilemiyorum. Sistem seni bir şekilde bot kullanmaya itebiliyor. Bir şekilde meyledebiliyorsun. Sonra bütün yatırımlarının hiç olması mevzuu oluşuyor. Ben bu gerçeği dile getirerek, üzerime düşeni yapayım. Gelecekte umarım dile getirmiş olduğum konu hakkında bir çalışma olur temennisindeyim. Yoksa taşıma suyla değirmen dönmez. Bu iş böyle yürümez.

Bu konunun kendimi af edersiniz ama enayi yerine koymaya daha fazla tahammül edemeyebilirim!

9. hesap kapamayla olmadığı apaçık ortada ben oyuna nezaman girsem gece üç varsayalım 1.2.3.4 haritada dörtçarda botta pır topluyor ben sandık açayım diyorum sandık yok çözüm IP banıdır pragramcılar bunu isteseler yapar senelerdir herkonudaki olayı çözer ama demekki üsbirimlerin onayvermemesi IP ban alsa gider internet kafeden bukadar hile yapamaz uğraşmazda benim fikrimce birbirimizi kandırmayalım derim 5 aydır adam banlanmış hileden sıralamadan çıkarılmamış bunlarıda düşünün biraz hileyle gemi yukarlarda senuğraş onu geçki nebileyim işte rütbe atla çok arkadaş şikayetçi bu konudan ama ben hepsini toparlayayım dedim biraz.

10. Bence sorun 10 yıldır oyun oynayanla yeni oyuna başlayanların aynı haritalarda aynı etkinliklere giriyor olması. Yeni oyuncuların gelişmesi çok zor. Top, kale ve yeteneklere göre puan verilen bir skorlama sistemi yapılsa ve aralarında çok fazla puan farkı olanlar savaşamasa yeni oyuncular gelişmekte bu kadar zorlanmaz.

Elbette ki yine bot kullanan olacaktır ama sorunun temeli bence oyundaki bu adaletsiz sistem. Yeni oyuncular bot kullanmazsa gelişemeyeceğini düşünüp ban riskini göze alıyorlar bence. Onlara adaletli bir şekilde gelişebilecekleri sistemi sağlarsanız bence bu riski almak yerine kendi emekleriyle gelişmeyi deneyeceklerdir.

11. *SFENKS* benim hesabım geçen yıl bottan sınırsız ban aldı ilk banında uyarı banı verilmeksizin ve şuanda bir çok gemi aktif hiç bir türlü hesabımı açtıramıyorum tr1 sıralama gemisi ve şuandada bot yasal olaraktan sınırsız ban sebebi fakat ortada gezen botlardan ortalık geçilmiyor artık gereği yapılmayı ve adaletli davranılmalı bot kullanan hesaplara 1 ay uyarı cezası verilmesi gerekirken vede forumdada aktif bana sonsuz verildi bunların amacı ne gemi güzel olduğu içinmi artık adalet gelmek zorunda oyuna ve bu hesaba birşey yapılamazmı 1 aylık uyarı cezası verilmeksizin sınırsız ban aldı bu hesap vede şuanda bir çok bot kullanan hesap aktif edildi?

12. atlas42

atlas42 User

Harici programlarla ilgili düşüncelerimi bu konu başlığı altında ibraz etmiş bulunmaktayım. Umarım anlaşılabilmişimdir.

13. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,
    X.MezaRKabuL.X Banlı hesaplara buradan bir işlem yapamıyoruz. Hesabınız bottan dolayı ban almış olmayabilir. Eğer öyleyse bu durumu support ile görüşmeniz gerekmektedir. Bot konusunda programcılar çalışmaktadır. Bot kullanan oyuncuları ID ve video ile supporta şikayet etmeniz durumunda inceleme yapılabilir.

İyi oyunlar.

14. Aynen hocam yeni gemiler gelişemiyor. Adam gelmiş her 3 saniyede bir 90k vuruyor bu adamlarla bir nasıl oynasın bu gemiler. Tamam o gemi dünya kadar emek vermiş para harcamış tabi ki 1 aylık gemi ona kafa tutamayacak ama küçük gemilerin gelişme imkanı yok. Etkinlikler leş. Güçlü olan deli gibi kasılıyor güçsüz hiçbir şey yapamıyor. Karaborsaya 30luk top çıkarmışlar harika diyorsun ama 30luk topa ihtiyacı olan adam 1 tane top bile alamıyor yeri geliyor.
    Lig sistemi getirdiler en alt ligdeki adam lig parası biriktirip amiral topu alsın diyorsun bakıyorsun 50 tane top için 5 para gidiyor. Alt leveldeki adam tüm serverlerde sıralama olunca her ay en fazla 2 para toplayabiliyor bakıyorsun adamın 200-250 amiral alması neredeyse bir yıl sürecek. Oyun diyor 25 lira var 50 amiral topu vereyim sana.
    Etkinlikleri daha kapsamlı yapılmalı. Atıyorum bu etkinlikte 5 level ve altına lanetli ruh veren gemiler çıkmalıydı.
    Şimdi adam bakıyor etkinlikte birşey yapamıyor. Yine bu etkinlikten örnek verelim hadi diyelim ruh kasıyor yuva avlayacak. Güçsüz gemi haliyle zıpkınlar yavaş ve ekstra hasarsız. 50lik atsa 50 tane ruh toplaması günlerce sürecek(o sırada fantezi yapıp 2 atışta batırmaya gelmezse diğer gemiler) 250lik 500lük atacak zıpkın zaten yoktur bu adamın gemisinde. Diyor hadi etkinlik npcsi keseyim geminin canı yüksek ve yüksek hasarı veriyor ki verdiği ödül işine yaramıyor.
    Işık haritasına gireyim diyor. Işıkta full bot dolu, yabancı geleni batırıyorlar direkt. Pırıltı toplayım diyor 1. haritalar full bot hatta serverler birleşince aynı haritada 2-3 gemi oluyor. Üst haritalara çıkıyor bakıyor yine botlar var ama biraz azalmış sayısı. Güzel pırıltı toplayım diyor bu sefer gelen giden batıyor, bot olanlar bu sefer gemiyi geliştirmiş hızlı gemileri pırıltıları sana bırakmıyor. Eee bu adam nasıl kasılsın?
    Ligdeki amiral toplarının ücreti düşürülmeli, alt seviye gemiler için etkinliklerin düzenlenmesi lazım.
    Geçen sene belki 30 tane bot şikayeti yaptım ama adamlar yine devam ettiler. Yeni gemiler düşünülmeli. Amiral topu almak kolay olmalı zaten millet balyozla terör estiriyor.

15. sandıklara para ile satılan malzeme koymayın pırlardan inciyi kaldırın bak bot oluyor mu tavşana kaç tazıya tut mantığı

16. Somberlain

Somberlain User

Sayın adminlerim, neden seafight ın 5-10 dk da bir sayı şifre şeklinde bir bot koruması çıkarmadığını öğrenebilir miyim ? Bilginiz var mı ? He diyosanız ki bot serbest orası ayrı. Gelip lütfen otomatik sistem bakıyor da yazmayın. Bakmıyor. Çözüm çok açık 5-10 dk bir çıkıcak, yazmayan pırıltı alamıcak. Ben topluyorum. İki sayı yazmak gücüme gitmez, kimsenin gitmez botlar kalkıcaksa.

17. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

saçmalık sırf sen rahat rahat pır toplarken biz savaşın ortasında parola girmekle uğraşalım

18. Somberlain

Somberlain User

Kardeş, bu koruma bi köşede çıkıyor, yazmazsan pır veya sandık toplayamıyosun. O kadar. Savaşabilyosun her şeyi yapabiliyosun.

19. belirli ban dalgalarıyla botlar banlanıyor daha yeni olduğundan dolayı görmedin ve banlanmıyor sanıyorsun sanırım.Dediğin fikre gelince zaten pırıltı sandık toplarken(bi gunde 300 sandık acamadım sbh 10dan beri acıyom) sıkılıyoz bide şifre veya karekter mi yazcaz

20. SAVAŞIRKEN YADA ETKİNLİKLE UĞRAŞIRKEN NASIL YAPACAZ PAT DİYE ÇIKACAK KARŞIMIZA ONUNLAMI UĞRAŞACAZ BOT İÇİN SAĞLAM VE SÜREKLİ TARAMA YAPSINLAR ZATEN BİRAZ BEKLETİNCE ÇARI KENDİLİĞİNDEN ÇIKIŞ ALIYOR BUDA SÖZDE BOTÇULAR İÇİN YAPILDI AMA BOTÇULAR YERİNDE DURMUYORKİ ÇIKIŞ ALSIN GEMİ :) VIZIR VIZIR GEZİYOLAR

Thread Status:
Not open for further replies.