Bot Taraması (!)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ๖ۣۜǤαℓαdʀɨɛʟ`ℂ¤ tarafından 1 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok sağlam bot taraması yapıyorsunuz hakkınızı vermek lazım merkez ekip çok sağlam çalışıyor lütfen onların işine karışmayın haksız ban falan atmaları söz konusu bile olamaz muhakkak bot kullanmışsınızdır

ama aklıma takılan bazı sorular ve oyucular var mesela

https://prnt.sc/P-FrEEaa4gzI

bu arkadaş baya sağlam oyuncu heralde harcadığı kafataslarını da düşünürsek oyuna ciddi vakit harcayan birisi bu oyuncuya ekstradan kod falan verin lütfen bu kadar sadık botsuz ve bu kadar uzun süreli oynayan başkası yoktur iyi çalışmalar

2. ALic

ALic User

Bu bir şey mi ? :D
    https://www.hizliresim.com/7pmsseh

3. @Star @-LegenD- @Bigpatron Öyle demeyelim. Bunlar emektar botçular. Yıllardır botu kuran yöneten insanlar. Seafight merkez ekibin bunlara ceza vermesi sıkar. Merkez ekipten daha eski bu adamlar :D. Merkez ekip işte sana bana bot der maksat birileri mutlu olsun.

Bak ben hala daha haksız banımın bitmesini bekliyorum. Adamlardaki kafatasına bak. Bundan dolayı daha önceki konularda söylemiştim. '' Dibine kadar botu kullanın. Dibine kadar''. Ben haksız banımı bekliyim. Millet botla etkinliğin dibine vursun. Sonra cezaları yine sen ben yeriz.

4. bizim bilgimiz yok merkez ekip... bunu yazmayan admini işten atıyorlar sanırım :D

5. FLAKKA06

FLAKKA06 User

kafataslarını nerden topluyoruz kaç gündür yoktumda sormak istedim

6. -LegenD-

-LegenD- User

Siz çok zekisiniz. Başvuru yapın sizi alsınlar bence zira merkez ekibin sizin gibilere ihtiyacı var.

7. -LegenD-

-LegenD- User

Defalarca söyledik yine söylüyorum biz manuel dokunamayız. Merkez ekip bunu kendisi yapıyor.

8. -LegenD-

-LegenD- User

Size bir önerim var. Arayın avukatınızı dava etsin şirketi. Madem haksız oldu bu iş ve madem bizler de sizlerin hakkını savunamıyoruz o halde avukatınız sizi layığıyla savunacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.