BOT SORUNU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 4 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yemin ediyorum bir daha katlayıcı alırsam ne derseniz bana haklısınız.şimdi diyeceksiniz ister al ister alma o konuda da haklısınız katlayıcı niye alınır pır toplamak için ama haritaların yüzde 90 olanını botlar topluyor bize bişi kalmıyor.adam etkinlik falan dinlemiyor adam 24 saat pır toplarmı ya? yada ahtapot kolu kesiliyor haritada o kadar but varki görüntü kirliliği resmen eskiden oyunun yarısı bot kulanıyor demiştim özür dilerim yanlış söylemişim yüzde 70 kullanıyor .burdan bot kullanalara sesleniyorum İNŞ GEMİLERİNİZ BANLANIR

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

daha önceki konularda da belirtiğimiz gibi bot kullanan oyuncular programcılar tarafından script yoluyla tespit edilip oyundan banlanmaktadır ve tekrar tekrar da banlanıcak bizler de sizler gibi bekliyoruz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.