Bot Sorunları ve Venezuela İpli Gemilere Çözüm Önerileri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve zipone_34 tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zipone_34

zipone_34 User

Öncelikle neden istediğimi belirteyim ben gemi olarak güçlü bi gemiye sahibim.Aşırı derecede savastıgım için gülle ihtiyacı ve harita hasarları canları nimet vs vs ihtiyacım oluyor.Her sene katlayıcı cekerek bu ihtiyaclarımı mojo kasarak halletmeye çalısıyorum.Serverlerin birleşmesiyle gelin görün ki bu imkansız hale geldi haritada pırıltı bulamıyoruz botlar yuzunden benim çözüm önerilerim şunlardır;

1- Bot algıla sistemi ile botları banlamak ne yazık ki bot kullananların önüne geçememektedir.Bu yuzden pırıltıları tamamen oyundan kaldırmak.Npc ödülleri ek olarak mojo inci versin zaten pırıltı toplamak oyuncular için çile ve vakit kaybından başka bişi olmamıstır.(Ha npc botu yokmu var bunada 2.maddedeki yazdığım madde çözüm olabilir)
    2- Her serverda 2 3 admin günde 1 saat haritalarda gezerse botları daha hızlı tespit edip banlayabilirsiniz ki haritada gezip de savasan 5milyon canlı ve vudulu bir sürü admin var hepsi sadece savasıyor gövde gösterisi yapıyor.
    3-Venezuela ip li gemilere gelince deneme amaçlı acıpda gördüğüme göre fiyatlar %50 daha ucuz ya tüm paketler normal olarak fiyatı %50 düşsün yada banlayın bunları tespit etmek botları tespit etmekten daha kolay (Ben vudu sandıgındaki pakete 300 küsür verirken adamların 150 küsüre alması zzoruma gidiyor adalet olmassa bu oyun çok oyuncu kaybına mahkum )

Şimdilik bu kadar aklıma gelen olursa ekliyeceğim sizden ricam arkadaşlar sizinde aklına gelen varsa çözüm yolları ekliyebilirim oyunda artık hile bug bot olsun istemiyoruz...!

*_*ИİL●APO*_* ve ghosthunter bunu beğendi.
  2. kapatılacak demişlerdi ama halen kapatılmadı bekliyoruz bence pır olsun ama bot olmasın tespit edilip kapatılmalı kolay gelsin.....

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. yumi

yumi User

2. madde olacaksa pırıltı botları içinde geçerli. pırıltıların kalkmasına gerek yok ki.

4. Pırıltıların kaldırılması çözüm değil. Çünkü pırıltı botu olmazsa npc botu olur, npc kalkarsa yarın bir gün başka bir bot gelir.

5. 1. pırıltılar kaldırılamaz
    2.adminler gezin görün bot diyin banlayın bu imkansız nereden anlayacaklar botmu oyuncumu kesiyor bunu ancak sistemden tespit etmeleri lazım nasıl olduğunu sorma boşa uğraşmim anlatmakla
    3.venzuela ip li bir gemi açıldığında bu gemiler evet ucuza alıyor ama bu gemi bir kez dahi olsa alışveriş yaptıktan sonra o fiyatlar Türkiye fiyatına dönüyor yani hep öyle kalmıyor şimdi adam tek seferde yatırır halleder diyebilirsin tek sefer de tüm vudularını ve yetenekleri örnek 50 yetenek yapabilir ama geminin kalesi insanlar ne kadar kolay görsede sıfırdan bir gemi içim imkansızdır ve bunu bota başvurarak yapacaktır ki ondan sonrada o gemi bottan kapanacaktır
    +
    4. olarak söylemek istediğim banlamalar önüne geçemiyor demişsin geçemesin sıkıntı yokki bunda adam kasıcak kasıcak tak banı yiyicek sonra yeni gemi kasıcak bu sefer sağlam gemisi banlandığı için bu gemiye ya para yatırıcak yada hile kullanmayacak hile kullanan gemiler elbet bir gün banlanıyor ha bu gun ha 6 ay sonra sonuç BAN

6. BüRKüT*

BüRKüT* User

Bu oyun gözümde çökmüştür.bi hesaba milyara yakın harcama yaptıktan sonrasında o oyuna girmek aklına gelmiyorsa oyun orda sona ermiştir.zamanında arabaların item için satıldığı oyunlarda aynı sebeblerden bitti.
    1-Sürekli para üstüne kurulan bi oyun.
    2-hilenin kol gezdiği bi oyun.
    yukardaki 2 madde bi oyunda önü alınamaz derecede ilerlerse o oyun biter.oyun biter derken oyun olduğu yerde kalırda oyuncusu kalmaz.bizim halkımız oyuna sürekli para yatırabilecek kadar zengin değil.çoğu zaten çoluk cocuk öğrenci.sen oyuna parayla fark atmayı ve bunu emekle yaklanmıcak şekilde bi sistem getirirsen zaten hedefin parası olan kişiler,yada sadece çalışan kesim.geri kalan tüm oyuncunu çöpe attın sen.para yatıran ama yeterince çok yatıramayıp hüsrana uğrayan kişilerdebakıyor başlıyor hileye.hesap banlanacakmış banlanırsa banlansın normal şartta o oyuna girmeyecek o adam zaten.olayı hesab güçlenirse 1-2 oynamak.bu oyun geri döndürülemez şekilde hastalandı.artık bunun gidişini engelleyecek eski oyuncu kitlesini çekecek bi sistem yok.bunun seafight de farkında.oyunların batış sırasında yaptıkları hamleleri yapıyolar.aylık paraya bağlama bokor çekilişi,sürekli etkinlik ve etkinlik için gerekli cephanenin satışı,etkinlikten elde edilen ve karaborsa ürün almanızı sağlayan ruhlarınız eksikmi sorun değil onlarında satışı,birazda gemiye yeni şeyler ekleyip para kaynağı sağlayalım mücevher keselerinin satışı,oyuncu azalıyor savaş olmuyor para gelmiyor birleşsin şu serverlar millet aradığı aksiyona kavuşmuş gibi olsun harcama yapsın,yeni lwl ler ve yeni para sahaları oluşturalım.olay bu.gidişat bu yönde ve seafight nin amacı kalan sağlarıyla para kazanmak.
    sen diyosunki seafight botları banlasın.banlarlarmı zannediyorsun.oynayanların yarısından çoğu botta ya pır topluyor ya ışık gibi yerde para kasıyor.botta olmayanlar en üst sınıf gemiler onlarda yeterince çok harcama yaptıkları için oyunun şu anki para kazanma sahasının çogunda yer almıyorlar(bokor-keseler haric)yani banlamasını istediğin kesim bot olsa bile para harcayabilme potansiyeli olan kişiler.seafight nin bunları banlaması demek olan oyuncunun yüzde 50 sinden fazlasının eksilmesi ve para harcayabilecek kesimin yok olması demek.buda oyunun bitmesi demek.gir haritaya bak haritada gördüğün 10 kişiden 7 sş pır botunda yada ışıkta-behomont da inci kasmada yada haritada altın kasma botunda.1 günde kaç kişi balar senin dediğin sistemle o adminler haberin varmı.haritalar boşalır.

TheBest™ ve 乃Ȳ_MĒŦ₭ŌṜ bunu beğendi.
  7. Güzel kimse ban almasın demeye getirmissiniz. Peki daha once banlanan gemiler ne olacak. Bu oyunda azıcık bir adalet varsa bot kullanan butun gemiler ban alır. Yada bir afla eski oyuncular geri dondurulur. Oyunda zevk alacak bi sey kalmadı oyuncu kaybedip duruyoruz. Nerde eski oyuncular savaşlar. Banlar verilmiyorsa banlanan arkadaşlarımızı geri istiyoruz. Oyuna başladığımız ve oynadığımız oyuncu kalmadı.

8. kral01

kral01 User

Adam haklı beyler oyun felakete sürükleniyor ama hep çözüm vardır sadece çözüm iistemek lazim onuda yapmıyorlar paranin yüzü sıcak ne yapacan ayak uydur ortama yada birakacan tek cçare bu kaldi

9. neresinden bakarsan bak haksızlık .. yeter artık botçuları banlayın.. haritada botları gördüKçe oyundan nefret eder olduk ya GERÇEKTEN YETER!

10. Tılsıma giriyorum botta gemiler haritada geziyorum gene botta pırıltı nerdeyse yok sayılır yani Allahtan özel harita vururken yanımıza gelmiyor bide özeldeyken yanımıza gelse incidealamıcaz en kısa zamanda çözüm bulunmalı gerçekten yeter yani biz nasıl inci kasacaz.etkinlikte zarar ediyoz haritada inci kasamıyoz bi çözüm bulunmalı kolay gelsin

11. hahahahhaha valla ya birtek özel haritalara giremiolar:D

Sanane_Halil bunu beğendi.
  12. zipone_34

zipone_34 User

sen bot kullanan birine benziyorsun neden tespit edilemesin bot gemileri yoksa savas puanımı kasıyorsun onlardan sen sıktıgında zaten hareketinden bilirsin bot gemisini hemen koselere gidiyor yada sizin serverde bot yok görmüyosun ben günde en aşağı 10 tane bot tespit ediyom video çekip attıgımda algıla sistemi çalısıyor diyip ugrasıpde çektigim videolu kanıtımı kaideye almıyolar venezuela ip li gemide adam tek seferde iincide çeker rampa yapması yeterli zaten ben buna bizzat sahidim kardeşim benden güçsüz bi adam yeni gemi açıpda nasıl benden güçlü oluyor kaleden çok yetenek önemli kalede idareten 2 3 nbişi yapsa bir iki etkinliktte fuller ne var eskiden bizim sw de bot yoktu neredeyse ozmanlar nasıl olmuyoduda şimdi oluyo taviz veriyolar sen şimdi çek katlayınıcı pır topla ben hızsız gemiyle eskiden günde 80 bin 100 bin inci kasarken 20 bin kastım geri aldım yetenkleri pır mır toplamadım konusması kolay oluyor boş boş artı bu kadar kişi şikayetçiyken senin bu konuya karşı gelmen şüphe çekici

13. Artık benim umudum kalmadı .Her harita sanki parsellenmiş biri tentagle kesiyor biri NPC diğeri oyukla etkinlik gemisi öbürü pır peşinde sanki biri hepsini koordine ediyor yanı pır gemisi sadece pır topluyor diğerleri pırıltılı almıyor diğeri sadece tentagle kesiyor.ben ise sadece bakıyorum ve özele giriyorum banada sadece o kalıyor yakında oyuncu kalmaz bot oynar artık oyunu bizde bakarız ne diyeyim dedimya aylardır böyle benim umudum kalmadı ..kolay gelsin gerçek oyuncuya....

zipone_34 bunu beğendi.
  14. zipone_34

zipone_34 User

sen emek çekip yapıyosun günde belki bir yengeç adam botla 2-3 yengeç onunda botu var her şekilde üstünler :)

15. arkadaş bot oldukları çok belli hala neden banlanmıyo bunlar. Ben 1 haritada en az 5 tane bot sayabiliyorken seafight nasıl bulup banlayamıyor bunu adamın gemisi on numara 1 koysa bana batıcam yanımda eder kaplumbağa yuvası kesiyo bi vuruyorum anında kaçıyo 2 dk sonra geliyo yine vuruyorum kaçıyo artık nasıl bot yaptılarsa darbe aldığı anda son hızla haritanın köşesine kaçıyor sonra tekrar geliyo yazık valla yazık bizim emeklerimize yazık bırakın bari banlama işi bana 1 tane bot kalmasın oyunda :D

16. sıfırdan gemi açan kaleleri fullemek imkansız demişsin benim gemi ne o zaman 8 aylık gemi kaleleri yarıladım EMEĞE SAYGI LÜTFEN

zipone_34 bunu beğendi.
  17. zipone_34

zipone_34 User

tentakel botu behomont-ışık botu pırıltı botu harita botu etkinlik npc-canavarı botu altın hileli direkli gemiler ile pazar yeri kapatma pazar yerine saatte bir teklif verme botu savasmanın haricinde kasılmak adına herşeyi yapıyor yeeter artık öyle bi hale geldiki normal oyunculardan daha iyi oynuyolar yakında seafight olur size botların savaşı

18. Bence seafight botu kendisi çıkarıyor çünkü bot paralı seafight hiç banlarmıniye banlasın bottaki oyuncuların çoğu sizinde dedidiğiniz gibi oyuna para yatıran oyuncular ayrıca bottanda para kazanıyordur

19. Seafight bitmiş..:D

20. özkantr

özkantr User

canlandırmak için konu actım adı çılgın projeler. cılgın olduğuna bakmayın :) anca böyle düzelir oyuncu sayısı 2 katına çıkar .oyuncu emek verıyor zaman harcıyor kasamıyor tılsım kalabalık. etkinlik kaarsız alın terinin karşılığını alamayınca. bu sefer ne yapıyor bot hile ws. battı balık yan gider.diyor https://board-tr.seafight.com/threads/cilgin-projeler.66371/

Son düzenlenen: 20 Mart 2016