Bot Kullanmadığım Halde Debuff ?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -کaη©ak- tarafından 22 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Seafight Adaletli mi ?

1. Evet

2. Hayır

3. Tabiki de HAYIR

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhabalar;
    Server : İnt 6
    Çar İd : 329/29312294

14 Yıllık bir gemim elimde mevcut 2020 yılının sonlarına doğru askere gittim. Geldikten sonra uzun bir süre oynamadım 14 yıllık gemi serüveni boyunca hiç bir şekilde 3. parti yazılımdan uyarı veya ceza almamış bulunmaktayım. Konumuza gelecek olursak eğer 2 hafta gibi bir süre önce eski ekip arkadaşlarımı bulma ve ortamı yakalamak için oyuna başladım. Paketler aldım biraz uğraştım. Gemiyi hiç bir şekilde 3.parti yazılıma dahil etmedim! Ama buna rağmen Debuff verdiniz etkinlikten men ettiniz 1 ay süre zarfınca %10 eksiye maruz bıraktınız ve canımı acıtacak şekilde Tp, Ep, Bpyi gemiden çektiniz. Simdi bana diyeceksiniz geminizi forum üzerinden inceleyemiyoruz sizden önce supporta arz ettim konuyu bana ilk yazdığımda Almanca bir şekilde biz ilgilenmiyoruz dediler pes etmedim 2. Konuyu oluşturdum bana dedikleri şey

Merhaba,

Kullanmayan oyunculardan bugün geri kaldırıldı. Eğer sizden kalkmadıysa demek ki kullanmışsınız.

İncelemeye bile değer görmedi çekmiş olduğum paralar hiçe sayıldı oda umrumda değil vermiş olduğum vakit emek hepsi bir anda çöp oldu sizce bu adil mi ? Mantıklı mı ? Sizden gelecek cevabı gene takdir edersiniz ki biliyorum. Bizim burdan yapabileceğimiz bir şey yok sanki Support ekibi ilgileniyormuş gibi....

Siz değerli Oyunculara ve Seafight Ekibine Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Ama oyunda bu kadar haksızlık varken adaletsizlik diz boyuyken ve şuanda dahil olmak üzere 3. parti yazılım devam etmekteyken bu oyunu oynamamanızı öneririm çünki bu oyunda adalet denen şey yok yok etmişler. Eğer bir ceza uyguluyorsanız bütün servere uygulayın gerçekten kullanan insanlara uygulayın suanda oyunda bulunan 3. Parti yazılımlı gemilere uygulayın ama sizde vicdan ne arar ? ...

2. NODAMAGE

NODAMAGE User

Ben çok açık bir şekilde söyleyeyim , yazılımcı hatasının düzeltilemez olduğunun farkındaydı , forumlara düzeltilecek gibi bir yazı geçirtti mecburen çünkü mağduriyet söz konusu bu kadar büyük bir hatayı yılların şirketi kaldıramaz. Önce bu yazıyla insanları rahatlattılar ondan sonra kullanmayanları düzelttik yazısını verip konuyu bitirdiler. Kim neye inanmak istiyorsa inanabilir. Map'ler hala botlarla dolu, kim kime ne anlatıyor? Gözüm olmasa su gibi berraksınız.

3. Seafight özünde botu kaldırma gibi bir derdi yok ki zaten. Orda da bir piyasa dönüyor. Orada ayakta kalsın istiyor. Şöyle özetleyeyim. Biz oyuncular oyuna giriş yaptığımızda giriş bilgilerimizin tamamı seafightın merkezi tarafından kayıt altına alınıyor. Chrome dan mı girdin, yoksa seafight işlemcisinde mi girdin; yoksa bottan mı girdin. Hepsini merkez ekip görebiliyor. Geriye dönük debufflarda böyle veriliyor zaten. Geçmişe dönük inceleme yapılıyor. Ve senin hesabına nerelerden giriş yapıldığına bakılıyor ve bot uygulaması tespit edildiği zaman debuffı çakıyor. Yani seafight istese botun tüm etkinliğini kaldırır. Bu şekilde yok işte bot kullananlara debuff sistemiymiş, yok sen kullandın ben kullanmadım falan gibi böyle şeylere ihtiyaç kalmayacak şekilde temelden bu işi çözebilir. Yazılımcı olan arkadaşlar beni daha iyi anlayabilir.

Başka bir yaklaşım. Seafgiht yasal hakları olan yasal bir şirket ve bu bot yazılımları sonuç itibariyle seafightın sistemine sızan bir virüs gibi bir yazılım
    Bir çeşit siber saldırı gibi. Sırf kanuni hakkını kullanmaya kalksa seafight bu konuyu yine çözer. Ama dedim ya bu botun da bir yıllardır gelen piyasası var.

İşte sonuç olarak seafight ilaç şirketleri gibi yapıyor. Hastalık var. Bunu tam tedavi edersen mali kapı kapanır. Tam tedavi etmek yerine ilaca bağımlı halde bırak ki iki taraflı mali kapı kapanmasın. Alan memnun satan memnun kalsın.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar yazdığınız şeyleri okudum. Çok haklı olduğunuzu biliyorum ( eğer kullanmadıysanız) konu ile alakalı destek ekibini suçlanamazssınız. Çünkü debuff kaldırma yetkileri olmamak ile birlikte bütün olay merkez ekibimizde. Oyunu bırakıyorum demişsiniz. Bu sizin kararınız bu konuda kimsenin yorum yapma hakkı yok. Umarım herşey düzelir. Elimden gelen tek şey bu. Ben bu konu için merkez ekiple savaşmaya devam edeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.