bot kullanmadığım halde debuff

Discussion in 'Genel Sorular' started by antiquala33, Jul 21, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ben global 7 de oynuyorum 5 yıldır bu süre zarfında hiç bot hile vs kullanmadım hesabımıda inceleyebilirsiniz ama buna rağmen hesabıma 53. seviye için görevleri yaparken debuff yedim üstüne forumda baktım birçok kişi debuf yemiş sonra bir açıklama yapıldı hata var bazı kişilere yanlışlıkla atıldı diye iyi bari düzeltecekler dedik sonra bi baktım ertesi gün düzelttik dediler ama hala debuff duruyor supporta yazdım dediki demekki kullanmışsınız yav akıl var mantık var kullansam gemim güçlü bir gemi olur sıralama olur bişe olur benim gemimde heç biri yok standart kendi halinde bir oyuncuyum oyuna pek para yatırmadığımdan güçlü bile değilim lütfen hesabımı incelenmesi için gerekli yerlere iletin BOT FALAN KULLANMADIM İD:1351/2073 GLOBAL7

2. -LegenD-

-LegenD- User

Hesabınızı forum üzerinden inceleyemeyiz. Bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine birdaha bilgi veriniz.

Thread Status:
Not open for further replies.