Bot Kullanımına Alınması Gereken Önlem

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The.Revenant tarafından 23 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bot Kullanımının Engellenmesi Konusunda Sunulan Öneriyi Haklı Buluyor Musunuz?

1. Evet

34,8%
  2. Hayır

30,4%
  3. Geliştirilmeli

34,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi akşamlar arkadaşlar. bot kullanımı konusunda benimde şikayetçi olduğum üzere birçok arkadaşımın bu konuda şikayetleri olduğu aşikardır. ben buna çözüm olarak oyuna tıpkı nasıl arkadaş ekliyorsak, nasıl grup daveti atıyorsak aynı bunun gibi oyun içinde bot kullanımını ihbar edeceğimiz bir kutucuk bulunmalı ve haksız rekabet oluşturan arkadaşlar hakkında şikayette bulunmalıyız. diyorsunuz ki ticket açın. iyi de birçoğumuz üşeniyor ve ticket açmak yerine allahından bulsun diyor ve geçiyoruz. lakin dediğim gibi bir seçenek oyunda olursa, oyuna eklenirse işte o zaman çok ciddi bir bot kullanımı engellenecektir.

bu konuda çok fazla şikayet olup hangi birine yetişeceğiz diyorsanız da her bir üyenin belli şikayet kotası olur bot nedeni ile. o kotaya ulaşanlar otomatik olarak bu konu ile ilgilenecek ekibe ismi gider ve o zaman onun hakkında soruşturma yapılır diye düşünüyorum kolaylık olması açısından.

bu durum oyuna para yatıran, oyuna zaman, emek harcayan birçok insanı yıpratıyor. gerekenler yapıldığı takdirde oyunun kalitesinin yükseleceğine, aynı zamanda gelecek olan oyuncu arzında artış olacağını düşünüyorum. ankete lütfen destek veriniz. hayırlı akşamlar.

2. KANUNİ

KANUNİ User

sence seafight bot kullanan her gemiyi kapatıyormu?

3. ben senin gemini yada sevmediğim bir oyuncunun gemisini işaretleyeyim adam ban alsa olur mu. yanlış amaç ile kullanılabilir. olmaz.

4. etkinlik zamanı bi tarama yapılsa gemi kalmaz oyunda ama en azndan bi tarama yap etkinlik sonuna kdr banla yani normalde kullananlar artık normal geliyoda etkinlikte botla yarışmaz zor oluyo sıralamadakiler ful bot :)

5. dostum otomatik banlama olmayacak. konu sadece yetkili kişiye gönderilmiş olacak incelenmesi için. yani her şikayet edilen direkt yetkiliye bildirilmeyecek. belli şikayet oranına ulaşanlar admine bildirilecek.

bu arada neden bu kadar çok hayır oyu çıkıyor anlamıyorum. noldu yoksa botların kapatılmasından mı korktunuz? kusura bakmayın beyler bu dürüst şekilde oynayan oyunculara yapılan bir hakarettir. yapılması gereken de bellidir. er ya da geç gerçekleşecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.