Bot Kullanımı

Discussion in 'Genel Sorular' started by »КΛSΛТUЯΛ«, Oct 20, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bot kullanan oyunulara acaba ne zaman caydirici bir ceza uygulanacak ben benim gunluk kasabildigimin x2, x3 katini kasabiliyorlar onlarin bizden ayricaligi ne? Her seyi gectim debuff ne kadar caydirici kimse tinlamiyor bile scar i...

2. kRaL-28

kRaL-28 User

boşuna uğraşma kendı gemilerine debuf atmaz onlar yoksa sistem hepsini yakalardı öyle ayrımcılık mı olur yada işlerini düzgün yapamıyorlar baksana ...

3. oyuna düzenli para yatır botu da parayla alırsan sen de ban yemezsin kimse bindiği dalı kesmez
    ha şimdi yetkililer gelip bana karşı çıkar ama sıralama ortada 1 yıllık gemiyle 1 oyuncu nasıl sıralamada 5. olabiliyor
    bunu bana samimi bir şekilde açıklasınlar başımın üstüne
    scar falan hikaye yoksa

inançbey likes this.
  4. ...

5. hersey oyun yonetiminde bitio ben forumda yakindigimi yaziyla bildirdim

6. ben sordum Max. Tp Puanı | Seafight TR isimli konuda verilen cevap çok enteresandı

7. qwsxae1

qwsxae1 User

Arkadaşlar gerçekten botun sahiplerinin başkaları olduğunumu düşünüyorsunuz :D

8. Arkadaşlar şunu iyi anlamak gerekiyor: Bota para veren insanlar oyuna da para veriyor.

Oyuncu sayısı inanılmaz düşmüş durumdaki bu oyunun bot kullanımında katı kurallar, kalıcı çözümler getirmesi beklenemez. Ekonomik beklentileri göz ardı etmeyin. Hiçbir zaman bot sorunu tamamen çözülmeyecek. Forumda istediğiniz kadar konu açın. Parayı veren düdüğü çalar!

9. -LegenD-

-LegenD- User

Ceza türünü yönetim belirliyor maalesef.

Thread Status:
Not open for further replies.