Bot Kullanımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 8 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NavySEaL

NavySEaL User

Sayın Bigpatron anlıyorum manuel işlem yapılamıyor fakat sorum şu siz yetkililer bu botları banlamak için programı çalıştırın diye baskı yapamıyormusunuz? Eğer yapabiliyosanız biraz daha pushlasanızda biran önce çalıştırsalar gerekten gına geldi. baskında bot haritalarda pırıltı tentacle altın botları şu an tr mega serverda rahat 100-150 gemi vardır bot kullanan belkide daha fazla katlayıcı alıp pırıltı toplayacam yok verdiğim paraya değmöiyor pırıltı bulamıyorum yengeç açamadığım için gemide %7 yok. %7 ya full bi gemide %7 bitti ve bu mojo bulamamaktan.
    Ben etkinlikte 1300-1500 sandık açıp 3-4 bin mojoyu anca yapabiliyorum (10 günde) Adamlar bunları botla 1-2 günde.
    Lütfen artık yeter bakın oyunu severek oynuyodum ama artık hevesimizde gidiyor yavaş yavaş.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam
    bot konularına göz atarsanız gereken cevaplar bizler tarafından verilmiştir efendim sizler gibi bizler de bekliyoruz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.