Bot kullanımı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by VORSİ(§•ƒ), Jan 18, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Son etkinlikte botlar yaygınlaştı. Özellikle buz kesenleri görünce hiç kimse benim gibi online oynamıyor düşüncesi sarıyor insanı!!!

2. adam haritada ne buz bırakıyor ne de pır adamda oynama iştahı bile bırakmıyorlar :mad::mad::mad:

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  3. İnşallah... İnsanlar, gerçek hayatta da oyundaki kadar "hakkı olmayanın" peşinde gidiyorsa yandık demektir :)

4. :) ayij 28 i isaret edilen tarih bakalim doğruysa kurtulucaz bottan ve rahatlikla kasmaya baaliyabiliriz 1 2 ay piriltimizi

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  5. 90 günlük katlayıcı aolmıştım. 15 gün oldu. 15 günde topladığım inciyi adamlar bir gecede sabaha kadar topluyor....

6. valla arkadaşım bende katlayıcı aldım dedim pır toplayayım sen buluyorsan ben buluyorum bide buz kırmaya başlamış botlar haritada sıkıntı büyük haksız kazanç büyük

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  7. vespero12

vespero12 User

oyunu boşuna oynuyorsunuz.boşuna para yatırmayın.bota para verin daha hızlı kasılırsınız.

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  8. Malesef doğru söylüyorsunuz.

9. Buz kütlesi vuran botlardan son darbelerini çalıyorum ban sebebi mi acaba :) :)

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  10. Adam aynı haritada bir saat içinde 15 buz çaldı benden. Yeteneklerim pırda, herif geliyor 875 atıyor ve ben bir tane atıncaya kadar üç zıpkın sallıyor. Gel de adamdan buz çal :)

11. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Bot taramaları ve kullanan oyuncuların banlaması programcılar tarafından yapılmaktadır. Bunun ne zaman olacağı hakkında kesin bir bilgi yoktur ancak daha önce bot sebebiyle süresiz banlanan hesaplardan anlamalısınız ki eninde sonunda bu oyuncular cezalarını almaktadır.

VORSİ(§•ƒ) likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.