bot kullanımı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by kral_messi, Apr 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kral_messi

kral_messi User

ben oyuna başladım başlayalı bu oyunda bot kullanmadım kullanmayacağımda.ancak yeter artık.bu oyunda çok fazla bot kullanan var ve bunlara oyun kurucuları bir çözüm bulsun.geçende 500bin canlı adamı oyukla batırdım.bunun bi açıklamasını yapsınlar.ben bu oyuna çok para yatırdım.ancak elin adamı 2-3 gemi birden yapıyor bot sayesinde ve benden fazla vuruyor.ben yengeç haritasının 1 tanesini ne zorluklarla yaptım.hatta kız arkadaşım oynuyor arada o girip yapıyor ama bot kullananlar harıl harıl yengeç bitiriyor.eğer buna çözüm bulmayacaklarsa oyunu bedava yapınsınlar ve yatırdığım parayı geri iade etsinler.bıktık ya:mad: emek harcayanlara günah.12-1 de alayı bot.bi kaç kişi var onlar neredeyse 3 gemi bota koyuyor.yakında hepsinin videosunu koyucam.tarama yapılıyor deniyor ama adamlar taramadan haberdar.nasıl bi tarama?eğer bot kullanmak serbestse açıkca söylensin.bu bilişim suçu.adaleti sağlayın yeter artık :mad:

2. kral_messi

kral_messi User

komedi gibi...adamın bi gemisi etkinlik için kasılıyor ve oraya gittiğimde beni batırıyor.diğer gemilerinden biri pır topluyor bir diğeri enkaz kesiyor.hatta benim enkaza yardım ediyor rakip alyans olmamıza rağmen:DD tasarım gemisinin yanında batıran kişi enkazda benimle birlikte :D bende arada gidiyorum onları batırıyorum:DD ama bunun videosunu yakında paylaşıcam hatta supporta çektiğim tüm videoları tek tek yolluycam.bu işin peşini bırakmam artık.çünkü can sıkmaya başladı:mad:

3. Bende sana katılıyorum geçenlerde video çekip suppurta bildirdim support direk banlamak yerine verdiği cevap şu oldu sistem taraması olduğu zaman keşfedilicekmişte bot yicekmişte ölme eşşeğim ölme adamlar sistem kurmuslar kardeşim her reset zamanında botu durduruyolarmıymıs ne bunlar hala uyusun emeklerimiz çalınıyo emeklerimiz biz oyun kurallarına uyup gelişmek için uğraşıyosak eğer onlarda uyucak arkadaşım o kadar...

kral_messi likes this.
  4. Seafight kac yildir bot hakinda cozum bulamiyor gecen yil bot kullaniyordum bu banlamadan sonra bot falan sildim o kadar kastik gemiyi banlatmak salaklik olur :D

Canakkaleli likes this.