Bot kullanımı!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 55MeLisa35 tarafından 17 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55MeLisa35

55MeLisa35 User

Öncelikle herkese merhaba,

Son günlerde artan bot kullanımı hakkında birşeyler yazma gereği duydum.
    Bir zamanlar bu botlar ortadan kalkmıştı herşey cok güzeldi, son 1 aydır
    bot katlanmış durumda. Herkez aksam acıyor botu sabah kapatıyor.
    Olan bize oluyor.

Supporta yazdıgımız zaman ( Elimizde kanıtlarla birlikte)
    bize biraz daha sabretmemiz gerektiğini ve bot kullanan hesapların
    en yakın zamanda sistem tarafından kapatılcagını söylüyorlar.
    Biz artık buna inanmıyoruz parayı veren düdüğü çalar deyimine kaçıyor bu biraz!
    Biz alın terimizle oyun oynarken onlar emeğimizi calıyor admınler buna göz yumuyor.
    Admınler eğer vicdanınız varsa kapatın o gemileri! Az da olsa ..!

BOTUN YASALI FELAN OLMAZ YASAKDA HERKESE YASAK!

Yaşanan bu olaydan son derece rahatsısız gereğinin yapılmasını umuyoruz.

~PoYrAz~ bunu beğendi.
  2. Çok haklısın bencede. Zamanında az kişinin id sini yollamadım bu yüzden :) Tr1 den selamlar :)

3. mrb melisa hnım doğru dıyorsun ama her gece tarama yapılıp ve her gece bı kaç gemıye belırlı bı sürelık ban verılıyor 7 gün ile 15 gün arasında ceza alanlar var tabı işledığı kural ihlaline göre ban cezasıda artmış oluyor :)

4. NavySEaL

NavySEaL User

Supporta yazdım manuel olarak bir şey yapamayacaklarını sistemin otomatik belirleyip kapattığını söyledi verilen banlar zaten cok komik 7 gun nedir? Bu bot kullananlara - inci cezası da verilmeli yosaki bende bota bırakayım 1 ay yakalanmadan kassın yakalanıncada 7 gun. ben 1 ayda kasacagımı kasmısım zaten 7 gun ban beklerim dio millet - inci, - para ne ceza varsa bot kullananlara verilmeli...

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

supporta şikayet edildiğinde ilgilenilmektedir.

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.