Bot Kullanımı ve Reset

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve FIZIKCI-☾★ tarafından 14 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bot kullanımına çözüm falan bilmem ne onları geçtim, Lig sıralamasında bileğiyle Elit Puan kasanların önünü açmak için her gün 12 ye doğru reset gelse keşke. Oyuncu kimse, işe veya okula gidiyor yada dışarı çıkıyor, bot kullanıyor. Ben bilgisayar başında elimle kasıyorum haritaları vuruyorum. Diğeri ooooh mis valla resetten sonrada giriyor ep kasmaya devam. Yetkililere iletinde reset atsınlar günlük benim işime geliyor. En azından hak yerini bulsun konuyu uygun bölümede taşırsanız artık. İyi günler kolay gelsin.

2. kardeş adamların botu bile otomatik oyuna reset gelsede bot yeniden devreye giriyor ben 26/2 adamı batırıyorum botu yine devreye giriyor sandık topluyor sporta yazıyorum nikini veriyorum konu inceleniyor diyor teşşekkür edip gönderiyor ama şu bir gerçek kapananı gördüm kardeş günü geldiğinde gemisi kapanır elbet rahat ol bence yani anlıyacağın reset de bir çağre değil tekçağre oyunda bir insan enaz sekiz saat uyumalı bu botcular ordan çıkar bir insan günde bu oyunu 20 saat oynuyorsa botcudur kesin yüzde yüz hergün saat diliminde takip etseler çok gemi kapanır her servurdan ilk 200 gemiyi inceleseler çok gemi kapanır uygulamalı ceza 20 gün veya 1 ay 3 ay gibi cezayı yiyince aklı başına gelir bak ozaman daha yapıyormu bu oyun tek kişilik adamlar 5 kişi oynıyanın gördüm sporta bildirdim yanı adamın gemisi 20 günden beri acık olurmu ama inanıyorum o gemide kapanacak

3. ceza lar sınırsız olmalı yetersiz cezalandırma sisteminde adam 1-3 ay ban umrunda olmaz 7-24 gemileri botta yoksa bizim gibi günde 2-3 saatle gemileri çook geride kalkırdı bütün ödülleri o botçu gemiler alıyor bizde seafight da izliyor. biz izleyelim ama seafight kapatması gerekir onlar neden izliyorlar bunu anlamış değilim. programlar tarafından tarama yapılıyormuş hiiç inandırıcı değil kolay cevap ve başından savma gibi bişey oldu. bizim emeklerimize yazık değil mi? bu hakkın altından nasıl kalkacaklar tabi inancları olanın biraz vicdanı sızlar :(

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Daha önceki mesajlarımızda da belirttiğimiz gibi, bot taramaları sadece merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Bunun dışında herhangi bir şekilde müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

ALİBEYKÖYLÜ_MUSA_C* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.