Geri bildirim Bot Kullanımı Hk.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Altarın_Oğlu_Tarkan tarafından 5 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bot kullanımı için konuda bahsedilen benzer bir uygulama tespiti yapılmalı mı?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

50,0%
  1. Herkese Merhabalar,

Global Avrupa 7 oyuncusuyum. Zaten bilinen bir gerçeği bugün yaşadığım olayla çok daha net gördüm ve sizlere de aktarmak istedim.

Günlük rutin olarak atılan 10:25 resetinden önce 33-1 haritasına atılan Belalı Kardan Adam Npc gemisini kesmeye başladık. Neyse yaklaşık 40 gemi vardık sanırım. Güzel güzel keserken resete son 1 dk kala 40 geminin 30'dan fazlası (5-6 gemi kaldık şaka gibi, kardan adamda bitmedi botlar oyundan çıkış alınca :D) bir anda sağ üst vurup oyundan çıkış aldılar.

Oyunda bu kadar fazla bot kullanımı olduğu bilinen bir gerçek, ancak insan gözüyle görünce daha net anlıyor. Sürekli sisteme sitem ediyoruz, ancak bu botu kullananlarda insan, birazda kendileri düşünüp şu botu kullanmasalar çok daha iyi olacak.

Ayrıca Seafight ekibi bot kullanımını tespit etmek istiyorsa bu yaşadığım olayın aynısını kurgu olarak yapıp tespit edebilir. Bir haritaya atın Belalı Kardan Adamı, 5 dk sonra reset atın, botlar nasıl çıkış alıyor görün. Bunu yapmak çokta zor olmasa gerek.

İyi oyunlar...

2. Dostum bangır bangır söylüyoruz niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz ? Bot Seafight'ın kendi yapmış olduğu bot ve bu botlar parayla satılıyor.