Bot Kullanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 38BEDİRHAN38-SLC tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2-3 tane garibanın gemisini kapatıyorlar. etkniliklerde bota atan hiç bir geminin kapandığını görmedim daha.

2. Hayda bot kullananın garibanımı olur ben kafa gemi kapandığını çok gördüm hemde sıralama gemisi bot kullanmaz veya sağlam gemiler

3. Hangi server olursa olsun hic fark etmez ilk 25 siralamasinda bi babayigit cikipta diyemezki ben bot kullanmiyorum diye cunku elle okadar tp kasilip siralamada kalamazlar geminin online suresi oldukca cok olmasi lazim ki... Bu da ancak botla olabilecek birseydir adamlar rutbe rekabeti icersinde herkez bot kullaniyor seafight toptan tarama yapsa emin olun tüm.sunucularin ilk 50 sindeki tum.gemiler kapanir kimse demesin ben kullanmiyorum.diye cunku okadar tp ler o rutbeler elle özel vurulup yapilabilecek bi miktarda degil bot seafight bir parcasi olmus botsuz oynayamacak olanlar bile vardır cünkü bot kullanmayan siralamada kalamaz rutbesi kalamaz en fazla bot kullanip kullanmayan adami 1 ay icerisinde hem.siralamasindan eder hem rutbesinden eder onun icin kimse demesin bot kullanmiyorum diye

PROFECT.TR bunu beğendi.
  4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Daha önce de belirttiğimiz gibi bot kullanan hesaplara biz maalesef işlem yapamıyoruz. İşlemler belirli dönemlerde sadece merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Umarım en kısa süre içerisinde merkez ekibimiz tarafından gerekli taramalar yapılarak bot kullanan hesaplara gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.