Bot Kullanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 38BEDİRHAN38-SLC tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AlınTeri

AlınTeri User

oyukla kasabilsem keşke inci bro , elit gülle ile kasıyorum :) zaten gemimde çok güçlü değil 40 k vurabiliyorum anca , millet bana 80 100 k falan vuruyor

2. AlınTeri

AlınTeri User

bir çok oyunda report ettiğimiz kişiler inceleniyor. Seafight ta neden böyle bir özellik yok, bot kullanan kişileri supportta saaati, tarihi, id si ile , kısacası her şeyiyle söylememize rağmen işlem yapılmaması çok saçma değil mi? Böyle bir sistem gelmeli acilen seafighta.

3. Selam,

Botlar , bot algılama sistemimiz tarafından banlanmaktadır ve bu taramalar merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır.
    Benzer konular birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

4. deniz_4_9

deniz_4_9 User

Botlar arkadaslar biliyorsunuz burda bir ton bot var hic tarama yapilmiyor herkes biliyor bunuda simdi yetkili bir mod cikip yapiliyor yapiliyor diyecek hayir arkadas gram ilerleme yok bot konusunda o tarama nasil bise arkadasim goz gore gore bottalar aylardir tilsim olsun drakiler olsun her yer bot arkadas konuyu kapatmayim lutfen herkes gorsun

5. Selam,

Tarama yapılmıyor ithamınız yanlıştır. Sizlerde takdir edersinizki geçtiğimiz günlerde bir çok bot kullanan oyuncu ban almıştı.Tüm bot kullanan oyuncular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Saygılarımla

6. 6.2. Hesap Satışı/Hesabın Başkasına Verilmesi/Hesap Değiş Tokuşu

Kullanıcı, hesabını ticari amaçlı kullanma, satma veya başka amaçlarla üçüncü kişilere verme hakkına sahip değildir. Ayrıca, üçüncü kişilerin oyun hesaplarını devralmak da yasaktır (Satın alım, ödünç alma veya hediye yoluyla).

Bir hesabın birden fazla kişi tarafından kullanılması halinde ortaya çıkabilecek hiçbir zarardan Bigpoint sorumlu değildir. Her bir oyuncu kendi hesabından sorumludur ve bilgilerini başkasına ifşa etmesinden kaynaklanabilecek sonuçları dikkate almalıdır.

Hesap alışverişi alım satımı yasak degilmi kurallanızda öyle okudum oyuncu kendi agzıyla chette param vardı hesap aldım diyor nerde bu yöneticiler kuralları katanlar gereginin yapılmasını arz ederim.

http://prntscr.com/j7tgsw [​IMG][​IMG]

TR3 Gemi İd : 39819312

Son düzenlenen: 20 Nisan 2018
  7. Bu konudaki şikayetlerinizi Support'a yapmanız gerekiyor.

8. Selam,

Konu ile alakalı Support(Destek ekibi) a yazmalısınız.

Saygılarımla.

9. AlınTeri

AlınTeri User

Her yerde bot var , bu nasıl bir oyun Allah aşkına, hiç mi banlama yapmıyosunuz ya, 5 kişiden 3 ü botta, el insaf cidden ya.

BANLAMA YAPILMAYACAK MI?

10. Selam,

Taramalar merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Saygılarımla.

11. etkinlik güzel bi etkinlik 500k can ı var 2k inci ve kristal tp veriyor güzelde adamlar tek atıyor bu botlardan npc kesemiyorduk şimdi etkinlik yaptınız etkinlik npc si kesemiyoruz kalpkırıcı olan kritikle tek atıp gidiyor lütfen buna bi çare bulun yoksa etkinlik yaş gibi görünüyor

12. Selam,

Botlara bot algılama sistemi tarafından, merkez ekibimizce müdahale edilmekte. Ben şikayetinizi bildireceğim.

Saygılarımla.

13. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

Her Zaman Bota Atılan Gemilerin Sayısı Artıyor Ve Etkinliklerde Daha Fazla Oluyor Günde Bir Kaç Saatimi Harcayıp Görev Veya Level Yapmaya Çalışıyorum Ama Bota Atanlar Bir Kaç Saate Yapıyorlar Hiç Yorulmadan Bu Oyun Artık Botu Bir Parçası Olarak Mı Görüyor Ne Hiçbir Yasaklama Veya Cavdırıcı Bir Yaptırım Uygulanmıyor Bu Gidiş İle Ya Bırakacağız Yada Bota Atmaya Başlayacağız Bize Bir Yol Gösterin Artık Yeter:confused::(

14. sistem yakalıyor. diyecekler ama nerde o sistem haritalar bottan geçilmiyor. bota atan gemiler bütün siralamalarda önde yani biz oyuncular ne yaparsak yapalım sıralamaya göremiyoruz. ödülleri bot lar kapıyor. simdi sabredin hepsi kapanacak gibi bir cevapta artık beklemiyoruz. senelerdir bota çözüm bulamadıkları gibi bot kullananlar odullendiriliyor. oyundan artık zevk almıyorum. benim gibi cok oyuncu var. etkinliklerde dahi oyun oynanmiyor buna biz oyunculardan bir cozum bekleniyorsa tamam biz oyunu bırakalım botcular oynasın. seafight bu Botları kapatamiyorsa bizede bot versin bizde en azindan rekabet edebilelim ama boyle bir durumda mümkün değil. ne olacak bir program var deniyor ama ne acayiptir ki bu program hiç bir ise yaramıyor. oyun kurucular girsin haritaları bir gezsinler Botları elle koymuş gibi bulurlar. ama yapmiyorlar. bir insan 7-24 saat mümkün değil oyun oynasın botlar oynuyor.

PROFECT.TR bunu beğendi.
  15. recvol

recvol User

inşallah yakında gelecek yeni sistemlerle botların önüne geçileceğini umuyorum

PROFECT.TR bunu beğendi.
  16. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

Zatn Verecekleri Cevap Belli Botları Probram Yardımı Bile Bulup Gereken Cezaları Veriyoruz Vs Vs Sadece Lafta Olmuyor Veya 1 Hafta -1 Ay Banlamak Ceza Değil Ödüldür O Zaman Herkes Kullansın Benim Emek Ve Çabalamama Rağmen 1 Gün Veya Daha Fazla Zaman Alan görev Level Vs Millet Bot İle Bir Kaç Saatte Yapıyor Peki Bizim Suçumuz Ne ?

17. Ilerde yapılacak bot taramasında banlama süreleri sınırsız olacaktır diye açıklama yapıldı.

18. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

Sınırsız Banlanma Olmaz Ama Bekleyip Göreceğiz

19. Kim yapmış o açıklamayı ?

20. Bie sürü sınırsız ban alan adam var ama bunun önüne geçilmez çok zor bence elinden geleni yapıyorlar