Bot Kullanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 38BEDİRHAN38-SLC tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam,

Çift hesap ile oynamak yasaktır. Eğer 2 hesaba sahipseniz, oynayabilirsiniz. Fakat o iki hesabın birbirine aynı haritada yardım etmesi yasaktır. Etkileşime geçmek diyerek kastedilmek istenen budur. Fakat hesap size ait değilse, çift hesap oynamak yasaktır.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

2. 13 Harita Botçular
    Sistem: [~★~] ☜SĄĐЯĄŹĄM☞şτη™ 181/20083787
    Sistem: [☾✮] ●ωαявєαѕт● 149/41902554
    14 Harita Botçular
    Sistem: [Đξ√] zedovski 149/13464294
    Sistem: [¥öн] ΛƬЄŞ ☾⋆ 149/14408386
    Sistem: [≈★≈] ℂ★_AKIИCI_ℂ★-[₪Ð₪] 149/15459192
    Sistem: [T.С] ⚡ŦłRТłЛΛ⚡61⚡155⚡ 181/26399460
    Sistem: мʀ. ѕρу 65/5526915
    15 Harita Botçular
    Sistem: [Đξ√] Ƶ»Є«Ð 65/22548829
    Sistem: [Đξ√] 》Λ L B Λ Y《 Đξ√™ 65/8099167
    Sistem: [Đξ√] Rєis™ 181/17280137
    Sistem: [ŦĦŦ] ▁▃VazGeÇeRSin▃▁ 65/11462974

ben gece uykudan uyanıyorum inci kasmak için bu adamlar bota takmış oh ne ala inci kassın
    bu oyunda adalet varsa onu istiyorum yok ise adalet biz çıkalım botlar oynasın oyunu !!!

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  3. boşa yazıyorsun video çekip bile support yasanda çaresi yok,
    sebebi sistemin bot kullanaları bulup banlaması gerekiyormuş sistem banı diyorlar ama yok .

4. Selam,

Konu ile alakalı geçtiğimiz günlerde , Merkez Ekibimiz tarafından taramalar yapılmış, bot kullanan oyuncular ceza almıştı. Bu taramalar sık sık yapılmakta. Umarım en kısa zamanda bot kullanan tüm oyuncular, gereken cezayı alırlar.

Saygılarımla.

5. [​IMG]
    botların hepsini kelepçelemiş tebrik ederim her haritaya bundan lazım yöneticiler ilgilenirmisiniz acaba?

6. Bu ne oluyor ben anlamadım npc değil mi

7. evet npc yanından gecenler gülyabani ile kilitliyor hareket edemiyorlar ancak sisteme yada gulyabaniye sıkarsan serbest kalıyorsun tabiki botta olunca gemiler sıkmadığı için kilitli kalıyorlar bende tescilli foto çektim umudum yok ama inş banlanırlar!!

8. Yakında buna çözüm bulunur zaten basit bir soruna benziyor

9. Selam,

Daha öncede söylediğimiz gibi, taramalar Merkez Ekibimiz tarafından yapılıyor.

Saygılarımla.

10. urungubeğ

urungubeğ User

küçükten büyüge alayı bot gemılerın verdıgımız emege yazık valla

11. Selam,

Konu ile alakalı merkez ekibimiz sürekli taramalar yapmakta. Umarım bot kullanan oyuncular hak ettiği cezayı en kısa sürede alırlar.

Saygılarımla.

12. AlperBugra

AlperBugra User

Işıktılsımına ne zaman girsek bua dam gemilerini bota koyuyor. Kasılamıyoruz yönetim daha ne kadar bunu göz yumacak?

13. Selam,

Göz yummak? geçtiğimiz günlerde tarama yapılmıştı ve bot kullanan oyuncular hak ettikleri cezaları aldılar. Tarama herzaman yapılıyor. Bot kullanan herkes hak ettiği cezayı alacak. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2018
  14. Provelant

Provelant User

Güneş haritasına daha ilk girişimde hepsi bot çıktı davet atıyorum süresi bitiyor ve onlara vurmaya çalıştığımda benden kaçıyorlar, belli bi canın altında hepsi olduğu yerde duruyor ve bana saldırmıyorlar bile benden kat kat üstün oldukları halde ve durduklarında zaman ben uzaklaştıça bana doğru geliyorlar(vurmama rağmen) ve hepsi aynı tepkiyi veriyor yani eminim ki hepsi bot, azda vurmuyolar yani oyuk ile 2-3 saniyede 10k hasar 5 saat bıraksalar zaten elp inci ohoooo oyunu burda bırakıyorum.

Son düzenlenen: 1 Nisan 2018
  15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @Provelant ,

Belirlenen dönemlerde merkez ekibimiz tarafından bot taramaları yapılmaktadır. Bunun haricinde maalesef müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

16. saudade_tr

saudade_tr User

adamlar sabah akşam ışıkta botta, kasıyorlar biz girincede batırıyorlar, zorbalık bu !adaletsizlik ! Para harcamıyoruz veya bizde bota bırakmıyoruz diye mi bunlar ?

ne yapacağız bari onu söyleyin !

17. Gerçekten yetkililer hiç mi görmüyor o bottaki gemileri entm filosu 1 den 15'e kadar sıralamış nickler aynı entm1 entm2 entm3 entm4 böyle 15 e kadar devam ediyor ve entm1 gemisi canlı oynuyor yani diğer botların sahibi.Bot gemileri kasarken kendisi haritaya giren diğer ''canlı'' arkadaşları yani bizleri kesiyor ve ışığa girmemizi engelliyor.Bu adam diğer 15 gemisiyle beraber ban yemiyor benim haftalarca emeğimle kastığım inciyi 1 saatte kasıyor belki de daha az bi sürede.Şimdi yetkili biri bana neden bu arkadasın ve bot gemilerinin oyundan banlanmadığını söyleyebilir mi?

belalim bunu beğendi.
  18. belalim

belalim User

sen ne kadar isyan edersen et değişen bir şey yok kardeşim adamlar vurdum duymaz maalesef senin gibi bende okadar formda konu açtım sonunda 1 ay uzaklaştırm verdiler sebep yok keyfi bilirlikten uzaklaştırma yedim oyunda supportlara yazdım uzaklaştırmanız haksız yeere atıldığından kaldırıldı diyorlar bot olayına gelincede bot takip sistemi var diyorlar ama benim bildiğim bir oyunda sen forumda ödül alanları açıklayacaksın ama kim ne ceza aldı açıklamayacaksın acaba bot yüzünden ban yiyen biri varmıdır şahsen sanmıyorum artık alış verişte yapmama kararı aldım dediğin gibi ışık tılsımı haritasına giriyorsun orda 3 4 tanesi 7/24 botlu biz para verir emek veririz paramızla rezil oluruz emeğimizle rezil oluruz durum hakkında şikayet etsen ya uzaklaştırma alırsın yada sana en bariz bot takip sistemi var denir :D 1 aylık pırıltı katlayıcı aldım yeminle ondan bile tiksindim pırıltı katlayıcı satılıyor ne var ki haritalarda pırıltı yok

19. Çok yerli bir serzenişte bulunmuşsunuz. Yetkililerin uzun zamandır süregelen bu duruma bir yaptırım uygulamaması insanı şaşırtan bir cinsten.Öyle ki ışık tılsımındaki EN klanı gemilerinin kendilerine göre gelişmiş bir yazılımları olduğunu düşünüyorum.Şöyle;DP si 200 bin aşağısında olan gemilere dokunmamalarını , Amaterasu çıktığında işi gücü bırakıp ona gitmelerini , bot gibi görünmemek için farklı hareketler sergilemelerini sağlayan bir yazılım. Umarım ne dediğimi anlatabilmişimdir. Işık tılsımında npc bırakmıyorlar , batırabiliyorlar bazen , boss çıktığında fazla bir kazanç elde edemiyorsun vs vs bu böyle gider.
    Çözüm yolları:Korsan haritası sayısı artırılabilir , Çok fazla npc eklenip harita Pve ye çevrilebilir. Bunlar gibi çözümler üretilebilir ama yetkililerimizin bir çözüm üretmek için çabalamadıklarını görmek bizleri üzüyor.

**kartalgöz** bunu beğendi.
  20. Selam,

Daha öncede söylediğimiz gibi, bot algılama sistemi botları yakalıyor. Hak eden ve kullanan kişiler ceza alacak. Benzer konular birleştirilmiştir.

Saygılarımla.