Bot Kullanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 38BEDİRHAN38-SLC tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ne tarama imiş bu? 3-5 gemi kapatılıyor.... oyuncuların % 70 i bot kullanıyor. merkez ekibin bir bildiği var ama ne? onu bir biz bilmiyoruz senelerdir botlar milletin hakkını hukukunu çiğniyor ama gören duyan yok sadece milleti uyutmaya yönelik açıklamalar.
    Aslında tüm botlar kapansa oyuncu kalmaz gibi bir durum sözkonusu, ben hariç :))

2. baba34

baba34 User

ben bot kullanbmadığım halde gemim bloke edildi ve hala bot gemileri son gaz devam bota eşitlik ve adalet nerde ben binlerce liramı gömeyim oyuna ama kapanayım diğeride devam etsin kapatıyorsan hepsini kapat sadece türkleri değil yabancılarıda kapat yada hiçbirini türklere karşı burda sergilenen durum tam anlamı ile ırkçılıktır

3. Seafight kendi bot üretiyor. parayla satıyor. Eğer botu alıyorsan sürekli alacaksın. süreli çünkü botlar. eğer botu bir kere aldıktan sonra daha almazsan gemin banlanır. seafight işini biliyor :)

4. CEDAG

CEDAG User

çözüm kullanan hesapları kapatmak mı? bot kurallara aykırı hesap kapatacağına botu engellesin bir konu daha diyelim kullandın bağlandığın ıp adresi zaman giriş çıkış kayıtları tutulur sonuçta oyun yazılım bu kayıtları tutmak oda örnek 1 ay ... önce kendi kurallarına kendileri uymuyor adres arayalım mesela (seafight ) bulan paylaşsın sağlayıcı (bıgpoint)

5. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Bot kullanmadığınızdan eminseniz Destek(Support) Ekibimize yazınız.Size açıklama yapacaklardır.

Saygılarımla.

6. Arkadaşlar Merhaba Benim Hesabım banlanmış Support'a yazdım Bottan dolayı kapatılmış dediler.. Ben Bottan anlamam Botun ''B''Sini bile bilmem.. Ben de dedim ki Kullanmışsak eğer Bana ne zaman kullandığımı, ve bot ile naptığımı söyleyin dedim.. Demircioğlunun verdiği cevap; (Kanıt istiyorsanız bir avukat tutarsınız avukatınız şirketin legal bölümü ile iletişime
    geçerek gereken ne ise aralarında halleder. Bizim görevimiz burda oyunculara birşeyler
    kanıtlamak değildir dolayısıyla size bu konuda yardımcı olamayız.) Benim en doğal hakkım değilmidir Yaptığım şeyi öğrenmek ? Şayet ortada bir bot davası var, Tamam kullananlar kapatılsın amenna ona birsey diyemem eyvallah, Ama kullanmayanların suçu ne? Kullandıysak ne zaman kullanmışız? ne yapmışız? Ben bunu öğrenmek istiyorum!! Ayrıca Almanya e-mailini ya da iletişim adresini bilen arkadaslar yazabilir mi.. Teşekkürler..

7. ilksol

ilksol User

Sanırım tarayan sistem botu bozuk:) gecen hafta açtığım hesabı banlamış :) gemide inci yok altın yok top yok hiç bir şey yok gemi banlanmış enteresan :) bu durumda kurunun yanında yaşta yanmışş teşekkürler seafight ailesi :)

8. *MV1*

*MV1* User

evet bot taramasında sorun var sanırım benım tahminim bu oyundaki oyuncuların %50 si bot kullanıyordur ve hala alt haritalarda botta dolaşan bir sürü gemi var bu öel haritada yada tılsımda fılan dolasanları saymıyorum ama kapan gemi sayısı %5/10 nuna bile denk gelmiyor. Bu taramaların her hafta belli olamayan saatlerde tekrarlanması taraftarıyım.

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bahsettiğiniz bilgileri alabilmeniz için destek ekibindeki arkadaşımızın belirttiği gibi avukatınız şirketin legal departmanı ile iletişime geçerek alabilir. Legal departman bilgileri oyun anasayfasının alt kısmında bulunan künye sekmesinde mevcuttur.

Saygılar.

10. Örnek;
    • A hesabı ile B hesabı aynı haritada birbirlerine destek veremez.
    • A hesabı, bir oyuncu ile savaşıyorsa B hesabı ona destek veremez.
    • A hesabı, bir OYUNCUya/NPCye sıkıyorsa B hesabı şifalayamaz.
    • vb...
    Bu dediğiniz saçma olmuş Mesela ben npc sıkarken arkadaşım beni şifalayamazmı ozaman bu şifayı neden çıkartınız ?

11. Aynı ıp den olmaması lazım

Farklı ıp den dediğin olabilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2018
  12. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Arkadaşınız tabiki yardım edebilir.Sadece buradaki kurallar aynı Ip adresleri üzerinden gerçekleştirilen işlemler için geçerlidir.

Saygılarımla.

13. Aynı Ip uzerindense güzel bir sistem. İyi çalışmalar

14. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Rica ederim.İyi Oyunlar.

Saygılarımla.

15. pırlar azaldı botçular elinde patladı derken şimdide her haritada özellikle 13-14-15 olmak üzere bot kaynıyor elite takmış ne görev yaptırıyor nede inci kastırıyor böyle devam edecekse biz çekilelim botlar oynasın oyunu!!!!!!

16. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Taramalar sürekli yapılmaktadır.15 gün önce yapılan yasaklamaların devamı gelecektir.;)

Saygılarımla.

17. burdan oyun yöneticilerine seslenmek istiyorum .cm smod admin değil daha üst kademeye
    bot yasak değilmi giş kurallarına ee niye yasaklanmıyor kullanıcılar ??? kullanan zaten belli adam 24 saat oyunda ve aynı haritada olurmu yav reset gelmezse bir şey kasamayacaz!!! ben bu oyun kadar hile kullanılan oyun görmedim resmen hakkımızı gasp ediyorlar

18. pardon yanlış yazmışım resetten sonradan da devam ediyorlar !!!!

19. Menetli

Menetli Guest

Selam @do*not*get*involved ,

Bu konu hakkında sık sık merkez ekibimize bilgi vermekteyiz.Sabırlı olun lütfen.Bundan 1 ay önce yapılan yasaklanmalar devam edecektir.

Saygılarımla.

20. Forumda etkileşime geçilmediği sürece serbest diye yazmışlar ne demek oluyor anlamadım?