Bot Kullanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 38BEDİRHAN38-SLC tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyun artık şu soruna bi çözüm bulsun herkes bot kullanıyor adam gemisini ışık yada beho ya atıyor sabahtan akşama kadar kasılıyor bu sorunu chet de dile getirdiğimiz zaman da ban yiyen bizim gemilerimiz oluyor supporta mail atıyoruz isimleri id lerini vermemize rağmen hiç bir çözüm getirmiyorsunuz. şu oyuna verdiğim emeğe yazık

2. manes5

manes5 User

bot kullanımının yasak olduğunu sanıyorum.
    bot kullananın banlanmaması çok büyük bir hata,
    global 6 server'ında ne zamandır bot kullanımı göz göre göre yapılıyor. bu bize çok büyük bir haksızlıktır. saygısızlıktır.

tabi bu işin sonucunda çok büyük bir oyuncu kitlesini kaybetme riski var, seafight ın kazancı açısından bu risk gerçek, bunun için uyarı banı gibi birşey düşünülebilir. 1 hafta filan. sonrasında süresiz olur.

yada resmi olarak duyurun bot kullanımı serbesttir diye, kullansın herkez.

Bu konuda bot kullansın veya kullanmasın herkesin fikrini almak isterim...

---Sorun üreten birisi olmak yerine sorun çözen birisi olursanız, sorunsuz bir hayat yaşarsınız...---

Son düzenlenen: 30 Ocak 2018
  3. bence bot kullanımı serbest olmalı sonuçda bot kullananda yine seafightta para kazandırıyor hadi bunu geç banlamaya kalksalar global 6 diye server kalmaz :)

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bot taramaları belirli dönemlerde merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Bunun dışında müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Benzer konular birleştirilerek uygun bölüme taşınmıştır. @manes5 , forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir. Lütfen mesajınızı düzenleyiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

5. şimdi etkinlik sıralaması için devamlı sistem kesmemiz lazım değilmi?
    ama insanız dinlenme+yemek yeme+iş yapmamız lazım gündelik yaşantımızda değilmi?
    ama bot 24 saat durmuyor yani bizim sıralamaya geçmemiz ilk 10 imkansız adamlar işten geliyor bottan devralıyor gemiyi devam yatacak yine gemi botda şimdi adalet bunun neresinde doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. kovsunlar yeter da gına geldi.
    bot para kasar+pır toplar+zıpkın vurur+özel vurur+etkinlikte gemi bırakmaz+sandık toplar
    olan bizim gibi garibana olur.biz gemi banlanmasın diye kullanmayız millet çatur cutur kullanır şikayet ettiğimiz zaman manuel bir şey yapılamıyor deniyor.bu yazımı okuyan oyuncuda yetkilide biliyor milletin kullandığını hatta okuyan bile kullanıyordur.
    şimdi haksızsam haksızsın deyin arkadaşlar zevk almak için geçiyorum oyuna oyukla somurtkan vuracam adam otomatikle elitle kesiyor buz bırakmıyor ne anlamı kaldı benim oynamam ?
    yada diğer arkadaşların oynaması ondan sonra etkinlik dışında ts de adam yok neden?otomatikde gemi ondan .benim gibi çok arkadaşlar yıllarca yazdı ama nafile böyle geldi böyle gider
    buraya sadece içimden geçenleri yazdım. adalet varmı bu oyunda?

zorbey09 bunu beğendi.
  6. zorbey09

zorbey09 User

Supporta yazdığımda bize IDleri verirseniz teknik ekip takip eder dediler 1 aydır o gemiler hala botta hiç kimse çıkıp takip ediliyor yazmasın buraya

do*not*get*involved bunu beğendi.
  7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @do*not*get*involved ,

Açmış olduğunuz konu benzer konu halen açık olduğundan dolayı birleştirilmiştir. Ayrıca daha önce de belirttiğimiz gibi maalesef bu konuda yetki merkez ekibe ait. Bot kullanan oyuncuların ID ve kullanıcı isimlerini destek(support) ekibimize bildirirseniz eğer gerekli incelemeler yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.

8. kolay gelsin adminim
    Bot kullanan oyuncuların ID ve kullanıcı isimlerini destek(support) ekibimize bildirirseniz eğer gerekli incelemeler yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.
    yazmışsınızda ben niye ıd alayıp şikayet edeyim sonuç olmayacak şey için bir de harita harita ıd mi alacam botçular dolu yaz yaz bitmez oyunu yapan kişiler yapamıyorda ben mi yapacam? botun satıldığı yer belli kullanan belli
    anladımki biz boşuna yazıyoruz kullanan kullansın artık geçerim oyuna günde 1 saat tamam

9. manes5

manes5 User

admin kardeşim, daha önce belirttiğim gibi serverin %80 i bot kullanıyor. eğer banlama olayı olursa, serverda oyuncu kalmaz. hepsi ayağa kalkar. anlaşıp alışveriş yapmazlar. seafight ı zarara sokarlar.

en iyisinden bir önerim var, merkeze aynen iletir misin admin;
    seafight merkez bir bot programı üretip satışa sunabilir, harici bot programı kullanıcıları banlanır, kendi programını kullandırır. böylece bot kullanımını yasallaştırır, bot kullanmaya korkan oyuncu kalmaz. oyunun parçası haline gelir.

diğer türlü seafight oyuncu kaybeder. zarara uğrar.

ek olarak bu yapıldığı zaman para yatırmayan oyuncular isyanda olucaktır. fakat bu oyunda herkezin bildiği üzere para yatırımı yapmadan oynanmaz.

---Sorun üreten birisi olmak yerine sorun çözen birisi olursanız, sorunsuz bir hayat yaşarsınız...---

10. kesinlikle seafight kendi botunu yapmalı artık. bu konuda bigpatron 'beğenmeyen gider botların kullanıldığı oyunu oynar ' diye gider yapıyor ama bu bot oyunu niye kötüye götürecek oyunu aktif oynamamız isteniyor el insaf bu oyuna günlük ne kadar vakit ayıracaz 3-5 saatmi gayri resmi botu kullananlar 24 saat kasılıyor , geçen tarama gelmiş heralde 3-5 tane yeni kullanmaya başlayan gemileri 1-2 haftalığına banlamışlar 24 saat bot gezen gemiler hala geziyor botla. madem aktif oynamamız isteniyor o zaman şartları eşitleyin buda sizin sorumluluğunuz. koy seafight lisanslı resmi botunu aylık katlayıcıyı çekek resmi botumuzu alak oda aylık olsun onada para bayılak biz oynamazken pc oynatsın gemiyi farm yapsın.

11. Bence de her yer bot oldu her harita bottan geçilmiyor.Gerçek oyuncu sadece bol incili etkinlik varken kendisi idare ediyor diğer zamanlar 7/24 botta.Oda haklı bot varken kendisi niye uğraşsınki koyar bota o kasar zaten arada savaşmaya girer geri kalan gerek yok zaten.şimdi gerçek oyuncu ne yapacak bota mı koyacak yoksa banlanır diye koymayacakmı.Yoksa bot gemileri sınırsız banlanacak mı.Ben yetkili olsam inan bu bot gemilerinin tamamını banlarım hemde sınırsız.Gemilerin 100 de 90 nı banlanacakmış banlansın.oyuncu azalırmış azalsın oyuna bişey olmaz heycan gelir.Bu oyunu severek oynayan inan tekrar sıfırdan gemi yapar.hem bu botlar çoğaldıkça gerçek oyuncu azalıyor bunun farkındasınızdır umarım kolay gelsin..

12. Metin2 de bi ara efsun botu olayı yasakdı sonradan tüm serverlerin kendi özelliginde efsun botu var , öyle bişe olması lazım :)

13. 42037010 bu arkadaşın gemisi buglu kristal vs gülle buglu birde hava atıyor emek harcamış gibi.

14. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @bachardi(ICE) ,

Bu gibi şikayetleriniz için destek(support) ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Gerekli incelemeler yapılacaktır.

15. Merhaba,

heryerde bot geziyor isik tilsimina giriyorum full bot haritaya cikiyorum pirilti toplamak icin heryer bot buna ne zaman bir cözüm bulunacak ? gelisemiyoruz onlarin yüzünden örnegin isik tilsiminda bot olmasa nerdeyse hic kimse girmiyor dün gerceklesen resetde botlar isiktan atildi sonra ben girdim isiga hic kimse yoktu demekki sadece botlar dolduruyormus orayi lütfen buna bir cözüm bulun cünkü bunaltmaya basladi artik bu pirilti bile toplayamiyorum. mojo haritasi lazim toplatmiyorlar botlar. lütfen

saygilarimi sunari.

iyi günler dilerim.

16. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Daha önce de belirttiğimiz gibi bot taraması belirli zamanlarda merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Bunun dışında herhangi bir müdahale şansımız bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca konu uygun bölüme taşınmıştır.

17. coo_oo12

coo_oo12 User

Şu zamana kadar bloke:: 2018-03-23 15:48:14 uyandığımda bu msj ile karşılaştım iki gün önce gemime saat 18:00 dan yarını 16:30 a kadar erişim sağlayamadım oyun arızası nedeni ile şimdide çarım blokelenmiş acaba yardım edecek bir yetkili varmı

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @coo_oo12 ,

Hesabınız ile ilgili sorunlar için lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

19. Şu zamana kadar bloke:: 2018-03-23 15:38:45 bende de aynı sorun var sebepsiz yere niye ban yedim

20. Şükür botculara ban geldi ama hala birçok botcu kapanmadı evet belli oranda kapanma yaşandı lakin kapanmayanda var ve birde adam 150 milyon vudu darbesi yapmış botla bu adama 1 ay ban verilmesi çokta adaletli değil ki adam zati 150 milyon kasmış 1 ay oyuna girmese ne değişecek ? Yani evet 40 yılda bir olsada banladıalr ama yetersiz oda 7/24 botta olupta hala banlanmayan var yani sistem botcular arasında şansa banlıyorsa o adalet olmuyor peki a gemisi bottaydı ban yedi b şansa kurtuldu yanına kar kaldı böyle adalet anlayışı olmaz hadi oldu zati adam 1 senedir bottan kasacağını kastı 1 ay yese ne olur ? Daha adaletli bir şekilde cezalandırma sisteminin gelmesinin gerektiğini düşünüyorum...

HAK, *ALENİ*_¹_* ve *zom*bi*es* bunu beğendi.